Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Degradáló a férfinak?
Figyelt kérdés
Nektek az milyen, ha megkéri a srác, hogy huzzad fel a gumit?
Mert háát nem tudom én nagyon béna vagyok mármint ebben a gumi dologba. Egészegyszerűen nincs idegrendszerem felvenni. Mert idegesít..amúgy is utálom a gumit. De ha megkérem a lányt, hogy huzza fel az milyen már? Az neki lehet egy olyan jel ,hogy én b*sz vagyok?
2011. jún. 27. 01:01
1/6 anonim válasza:
Ha nem úgy mondod, hogy "Húzzad fel a gumit!", akkor nem gáz...
2/6 anonim válasza:
ha aranyosan nézel rá, a kezébe nyomod és megkérdezed hogy segítesz? akkor nincs benne semmi gáz
csak tényleg ne azt mondd hogy huzzad fel a gumit...
3/6 A kérdező kommentje:
okés, okés..csak sajnos nagyon kapkodós és "hanyag" ember vagyok:S azért mondom...
2011. jún. 27. 01:08
4/6 anonim válasza:
akkor rossz hír lehet számodra, hogy a lányokhoz türelem kell.. :D
5/6 A kérdező kommentje:
igen tudom. És nekem nem csak ahhoz rossz hír ez:D, hogy türelem, hanem az élet többi részén is:D
2011. jún. 27. 01:20
6/6 anonim válasza:
Tanuld meg felhúzni és nem lesz probléma. Biztos van időd gyakorolni, ha ilyen marhaságokon agyalsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!