Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi fog változni a következő tíz éveben a szexuális szokások terén?
Orrszex. Bár, nem tudom létezik-e ez manapság.Az biztos, hogy ahelyett, hogy egyre érzékibbé és szenvedélyesebbé válna a dolog, egyre undorítóbb az egész. Komolyan hányinger, hogy már prűdnek tartják azt, aki nem űzi az anális szexet.
Nekem mondhat bárki bármit, a szenvedélyes szexnek semmiféle divat nem érhet a nyomába.
Szerintem valamit még próbálnak felhozni, valami újat aminek újra bedől az emberiség, és az lesz prűd majd aki nem gyakorolja vagy nem szereti mint ahogyan az anált példának.
Ez csak a médiától függ;-) és az emberektől.
hát, már így is elég cifra. nem tudom, talán inkább a kiegészítőkkel és a segédeszközökkel fognak inkább fejlődni
amúgy halottam, már olyat hogy valaki kiszedette a szemét, hogy a párját úgyis, ott is kitudja elégíteni, csak azoknak akik annyira fel vannak háborodva az análon
10 év hosszú idő, nagyon....Istenem ha majd apa leszek
Az análszex divat már kimenőfélben van, most a deepthroat/mélytorok technika van feljövőben.
És úgy látom sok csaj kóstolgatja a egy lány három vagy több fiú felállást. De általában még csak maszturbálással hogy ne mondják rá azt hogy ribanc.
kevés vagyok ahhoz, hogy ezt megjósoljam, de biztos hogy nem hinnénk a szemünknek ha most látnánk hogy mi lesz
bele se merek gondolni például abba, hogy a leendő gyerekeim mit fognak művelni az ágyban, mondjuk ez nem 10 éves távlat, hanem még több, de már félek tőle :)
miért nem lehet a szenvedélyes szeretkezés olyan mint a farmer? hogy sose megy ki a divatból... egyáltalán miért kell az intim együttléteknek is a divattól függeni?
Teljesen eltűnik a punciszőr.
Nekem pl. tetszik ha van ott egy kis sörény.
De a parlagon hagyottal, vagy a teljesen leborotválttal sincs bajom. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!