Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mi fog változni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi fog változni a következő tíz éveben a szexuális szokások terén?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 23:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Orrszex. Bár, nem tudom létezik-e ez manapság.Az biztos, hogy ahelyett, hogy egyre érzékibbé és szenvedélyesebbé válna a dolog, egyre undorítóbb az egész. Komolyan hányinger, hogy már prűdnek tartják azt, aki nem űzi az anális szexet.

Nekem mondhat bárki bármit, a szenvedélyes szexnek semmiféle divat nem érhet a nyomába.

2011. jún. 27. 00:01
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem valamit még próbálnak felhozni, valami újat aminek újra bedől az emberiség, és az lesz prűd majd aki nem gyakorolja vagy nem szereti mint ahogyan az anált példának.

Ez csak a médiától függ;-) és az emberektől.

2011. jún. 27. 00:06
 3/17 anonim ***** válasza:
semmi
2011. jún. 27. 00:10
 4/17 anonim ***** válasza:

hát, már így is elég cifra. nem tudom, talán inkább a kiegészítőkkel és a segédeszközökkel fognak inkább fejlődni

amúgy halottam, már olyat hogy valaki kiszedette a szemét, hogy a párját úgyis, ott is kitudja elégíteni, csak azoknak akik annyira fel vannak háborodva az análon

10 év hosszú idő, nagyon....Istenem ha majd apa leszek

2011. jún. 27. 00:11
 5/17 A kérdező kommentje:

Az análszex divat már kimenőfélben van, most a deepthroat/mélytorok technika van feljövőben.

És úgy látom sok csaj kóstolgatja a egy lány három vagy több fiú felállást. De általában még csak maszturbálással hogy ne mondják rá azt hogy ribanc.

2011. jún. 27. 00:11
 6/17 A kérdező kommentje:
ma 00:11-es Azt jól szembekúrják és még örül is neki. :D Amúgy pfújjjj.
2011. jún. 27. 00:13
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
A nők fogják segbebaszni a pasikat óriási műfasszal!
2011. jún. 27. 00:28
 8/17 anonim ***** válasza:

kevés vagyok ahhoz, hogy ezt megjósoljam, de biztos hogy nem hinnénk a szemünknek ha most látnánk hogy mi lesz

bele se merek gondolni például abba, hogy a leendő gyerekeim mit fognak művelni az ágyban, mondjuk ez nem 10 éves távlat, hanem még több, de már félek tőle :)

miért nem lehet a szenvedélyes szeretkezés olyan mint a farmer? hogy sose megy ki a divatból... egyáltalán miért kell az intim együttléteknek is a divattól függeni?

2011. jún. 27. 00:33
 9/17 anonim válasza:
fikaszex, fülzsírszex, lábgombaszex
2011. jún. 27. 00:57
 10/17 anonim ***** válasza:

Teljesen eltűnik a punciszőr.

Nekem pl. tetszik ha van ott egy kis sörény.

De a parlagon hagyottal, vagy a teljesen leborotválttal sincs bajom. :-D

2011. jún. 27. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!