Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem érzek semmit szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek semmit szex közben?

Figyelt kérdés
Nem érzek semmit a barátnőmmel szex közben, elmenni is nagyon nehezen tudok, azt is csakis maszturbálva. Probáltuk gumival és anélkül is, de semmi.
2011. jún. 26. 23:17
 1/9 WhiteLabel ***** válasza:
100%
sokat verted, és hozzá szokott a répád a kezed erősségéhez, és a hüvely az nem fogja neked szorítani, valszeg itt a gond.
2011. jún. 26. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Más téren is vannak "érzékelési problémáid"?

2011. jún. 26. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Esetleg tág a barátnőd. Próbáljon puncitornázni...

Egyébként létezik érzéstelenítős óvszer, (ált. hosszabb teljesítmény néven), lehet olyat szoktatok használni??

2011. jún. 26. 23:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is arra gondoltam, hogy azért van, mert hozzászoktam a masztihoz. Ha annyiba hagyom, akkor remélhetek változást? Érzélési problémaim nincsenek máskülönben.

24/f

2011. jún. 26. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy sokáig birod!
2011. jún. 26. 23:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Sok ferfi attol is elélvez, hogy lát egy meztelen nőt... Cirogatásokat sem érzel? A tested mas pontján igen?

Akkor szexologusra tartozik az ügy, ejaculatio retarda a neve.

2011. jún. 26. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Szex előtt szoktál még magad is akciózni? Minek? Nem elég a barátnőd?

Amúgy igen: próbálj meg úgy odamenni hozzá, hogy egy hete már nem volt semmi. Kirobbanó siker lesz.

Ha mégsem, akkor még nem vagytok elég közel egymáshoz - akkor lassítsatok kicsit, térjetek vissza a simogatáshoz. Tapasztaljátok ki mindketten, hogyan lehet a másikat úgy simogatni, hogy elmenjen tőle... ehhez idő kell, míg megtanuljátok. Türelem.

Ha pedig ő ezek után még mindig tág, akkor jobban fel kell izgatni, és tényleg nem ártana neki intim torna.

Ja: gumi nélkül ha próbáljátok, akkor védekeztek másképp? Nem megszakítással, ugye?

2011. jún. 27. 03:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem érzek abszolút semmit az aktus során, ezért nem is védekeztünk másképpen, képtelen vagyok elmenni bármilyen stimuláció hatására a barátnőm részéről. A masztit abbahagytam, de a szeretkezést is annyiba kellene hagyjuk egy ideig, hogy legyen bármiféle változás?
2011. jún. 27. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:

mi a köze az érzéstelenségnek és a nem védekezésnek egymáshoz?

egyébként pedig menj orvoshoz, ha máshol is érzéketlen a bőröd

ha nem, akkor próbáljatok meg máshogy szeretkezni, esetleg kis időt kihagyni.

hogyan kezdődött az érzéketlenség? egy adott pillanatban vagy lassan alakult ki?

2011. jún. 27. 14:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!