Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit szex közben?
Hány éves vagy?
Más téren is vannak "érzékelési problémáid"?
Esetleg tág a barátnőd. Próbáljon puncitornázni...
Egyébként létezik érzéstelenítős óvszer, (ált. hosszabb teljesítmény néven), lehet olyat szoktatok használni??
Én is arra gondoltam, hogy azért van, mert hozzászoktam a masztihoz. Ha annyiba hagyom, akkor remélhetek változást? Érzélési problémaim nincsenek máskülönben.
24/f
Sok ferfi attol is elélvez, hogy lát egy meztelen nőt... Cirogatásokat sem érzel? A tested mas pontján igen?
Akkor szexologusra tartozik az ügy, ejaculatio retarda a neve.
Szex előtt szoktál még magad is akciózni? Minek? Nem elég a barátnőd?
Amúgy igen: próbálj meg úgy odamenni hozzá, hogy egy hete már nem volt semmi. Kirobbanó siker lesz.
Ha mégsem, akkor még nem vagytok elég közel egymáshoz - akkor lassítsatok kicsit, térjetek vissza a simogatáshoz. Tapasztaljátok ki mindketten, hogyan lehet a másikat úgy simogatni, hogy elmenjen tőle... ehhez idő kell, míg megtanuljátok. Türelem.
Ha pedig ő ezek után még mindig tág, akkor jobban fel kell izgatni, és tényleg nem ártana neki intim torna.
Ja: gumi nélkül ha próbáljátok, akkor védekeztek másképp? Nem megszakítással, ugye?
mi a köze az érzéstelenségnek és a nem védekezésnek egymáshoz?
egyébként pedig menj orvoshoz, ha máshol is érzéketlen a bőröd
ha nem, akkor próbáljatok meg máshogy szeretkezni, esetleg kis időt kihagyni.
hogyan kezdődött az érzéketlenség? egy adott pillanatban vagy lassan alakult ki?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!