Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar elélvezek! Mit lehet tenni?
Amikor önkielégítést végzek olyan 5-6 perc után elélvezek!
És ez ha élesbe megy egy lánnyal az nagyon ciki lehet szerintem!
Mit csináljak? min változtassak?
17/F
Nekem is ugyan ez volt a problémám:)
És itt gyakorin olvastam olyat hogy először ismerd meg magad belegondoltam ebbe a helyzetben és télleg igyvan próbálj el ellazulni és próbáld kontrolálni magad.
Ha a közelében lassíts vagy mond a párodnak hogy ebben össze kell tartanotok és segit benne ő is hidd el.
Nekem most már több mint fél óra ezek után hogy tudom kontrolálni magam. Ezen csak te változtathatsz senki más.:) Vettem én késletető gumit de attól lelenakadt szal nemsok értelme van:)
Ez a normális. Elég nagy baj lenne, ha már egy önkielégítés is sokáig eltartana.
Az önkielégítést elhúzni egyszerű, csak abbahagyod és kész. De az ember nem azért végez önkielégítést, hogy egész nap azzal foglalkozzon, hanem azért, hogy mással is tudjon még foglalkozni az önkielégítésen kívül.
Ön-kielégíteni azért kell, mert a folyamatosan termelődő sperma valahogyan szükségszerű, hogy távozzon. Az ember gondolatai nem járhatnak egész nap ezek körül, mert akkor nem tudnánk semmi értelmes dolgot csinálni egész életünkben. Öt perc erre pont jó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!