Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemesebb eleinte ha csak pettingelünk, orálozunk és nem egyből szeretkezünk igaz?
Barátnőm 20 éves augusztusban 21 lesz,én is 20 vagyok és novemberben leszek 21,én még szűz vagyok,barátnőm már elég tapasztalt nő,én nagyon kívánom mindig őt mikor csókolózunk,simogatjuk egymást ilyenek főleg hogy egy gyönyörű,hosszú feketehajú,kékszemű,babaarcú szexy,vékony és kívánatos nő formás idomokkal:)Kisebb kerek cici,formás hosszú lábak meg kerek feszes popsi,full nőies meg van kisebb tetkója is,pc-je meg műköröm általában:)Egyszerűen imádom,megőrülök érte:)És nem csak a külseje miatt:)Múltkor majdnem továbbléptünk de majd a héten:)Viszont akármennyire szeretnék vele ágybabújni úgy érzem előbb megkéne egymást ismernünk petting,orál terén és utána továbblépni:)Kicsit izgulok hogy köv talinál ha továbblépünk és meglátom fehérneműben vagy full csupaszon akkor nem bírok magammal és akaratlanul is rávetem magamat:S
Meddig érdemes ezeknél nekivetkőzni?A méretem ugye nem lehet gond ezeknél?19/5 cm
A korai magömlés nem ciki ilyenkor főleg ha szűz a fiú?
Érdemes szólni neki mikor érzem hogy jönni fog vagy nem muszáj bejelenteni az ilyet?Ujjazást azt ellehet rontani vagy elég ha finoman mozgatom az ujjamat ki-be a puncijában?Nyalni is nagyon szeretném majd őt csak lehet bénázni fogok de attól még jó lehet neki?Én annak is örülnék ha csak élvezné majd de jó lenne ha neki is lenne tőlem orgazmusa nem csak nekem tőle:)
Szeretkezésnél melyik a biztosabb megoldás a gumi vagy a kúp,krém,puncitabletta?Ezek is biztonságosak vagy a gumi az jobban véd?Bocs ha sokat írtam de előre is köszi aki ad pár tippet!:)
Ha ahogy írtad tapasztalt akkor majd vezet az úton de nem árt felkészülnöd és gyengédnek lenni ha úgy fordul a kocka.
Nem kell parázni, <<<<inkább cseréld fel ennek a szónak a betűit és csináld:) de nem muszáj kapkodni ahogy az előző vki mondta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!