Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már olyan pasitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan pasitok, aki rendszeresen túl gyorsan elment? Tudtatok neki segíteni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Volt, és nem tudtam neki segíteni, mert bármit csináltunk, akkor is így volt... ő is kipróbált mindenfélét, amire azt írták fórumokon hogy jó lehet, kicsit vissza is vettünk a tempóból, nem igen használt semmi.
2011. jún. 26. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez a bajom. :S Mondd csak,azt az óvszert nem próbáltátok,ami elvileg kicsit késlelteti? Mi még nem próbáltuk,de hátha bejön....Vagy esetleg valami olyan jellegű póz?
2011. jún. 26. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mármint,nekünk is ez a bajunk. :D Lány vagyok. :D
2011. jún. 26. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:

A párom régebben ebbe a kategóriába tartozott vagy hogy mondjam... :) Nem kell aggódni, néhány hónap után már nem lesz ez a gond. Ha mégis, akkor csak az első menetnél (hogyha éppen szeretkezésre gondolsz), a másodiknál már sokkal tovább fogja bírni.

Esetleg ha 3-4 hónap elteltével sem változik ez a dolog, akkor ha gondolja/gondoljátok, menjen el egy orvoshoz és kérdezzen rá, mit tehet. Nem ciki, tuti tud mondani valami tippet. :)

2011. jún. 26. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, mi 13 hónapig jártunk és nem változott semmi, nem használt semmi. 1-2 perc után elment mindig. Az óvszer, amit kifejezetten erre találtak ki, 1-2 perccel húzta a dolgot, de azt mondta nagyon rossz érzés azt az óvszert viselni, mintha kicsit érzéketlenebb lenne tőle. Nálunk nem sikerült javítani rajta. A második menet már mindig jobb volt, de volt hogy addigra meg már nekem ment el tőle a kedvem... rossz helyzet ez, de ne adjátók fel, próbálkozni kell!
2011. jún. 26. 22:58
 6/11 specialsound ***** válasza:
100%
A legtöbb fiúnak így van... az első élvezés 4-5 perc után, ezt lelehet rendezni kézzel vagy szájjal! Utána már fél óra azután 40 perc és így tovább, nem tudom mért siránkoznak ezen a tisztelt hölgyek.
2011. jún. 27. 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy 5 perc, vagy lökés! :) Nálunk pl hiába ment el egyszer a párom előjáték közben, az első menet akkor is ilyen rövid volt mindig! Nekem ehhez sajnos nem mindig volt türelmem és utána inkább leálltunk. Az én kitartásommal is vannak gondok ez egyértelmű, dehát ez van.
2011. jún. 27. 12:33
 8/11 anonim ***** válasza:

A szex jelentős része az agyban megy végre.

A kezdetek idején ézt azt csináltam hogy mikor éreztem hogy "baj lesz" bróbáltam agyban elvonatkoztatni a tevékenységtől.

Magyerul kicsit másra gondolni!

pl: átdondoltam mit is csináltam az nap.

Ez álltalában hatott, jelentősen kitolva a dolgot!

Jó kisérletezést!

32F

2011. júl. 3. 09:45
 9/11 anonim ***** válasza:

nekemis hasonlóa gondom!

Csak én ha gumi nélkül sexelünk akkor 5 perc,de ha gumival csináljuk akkor fél óra az alsó határ az első menetnél!

Meg én hanyattfekve tudom még késleltetni!Vagy próbáld ki hogy egy befőttes gumival elszorítod a farkad tövét,halottam már iylet hogy ez bevált!:)

2011. júl. 3. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Az én barátomnak sikerült kitolnia, mikor végre megfogadta a tanácsomat, és nem azon görcsölt, hogy nekem bizonyítson, hanem egyszerűen csak élvezte a dolgot. Ehhez az én "lelki fröccsöm" kellett, elmondtam, hogy az előjáték, szenvedélyes csókok, ölelések is ugyanolyan fontosak, kézzel szájjal is nagyon élvezetes, és ha úgy érzi, mindjárt elélvez, vegye ki kicsit, és utána folytassuk.

A korai magömlésnek csak lelki háttere van. Többnyire a nagy vágytól és a szerelemtől van.

19/l

2011. júl. 3. 10:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!