Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasabb nőknek nagyobb farok kell, hogy kielégüljenek?
Figyelt kérdés
Van ilyen összefüggés?2011. jún. 26. 20:52
1/17 anonim válasza:
Ja, de nem 100%os. Kicsi nőknél ha től nagy a farkad akkor a méhüket döngeted és azt nem szeretik.
2/17 anonim válasza:
Ezt most te találtad ki a nagy nyári szüneti unatkozásodban, vagy hozzád hasonlóan értelmes haverodtól hallottad?
4/17 anonim válasza:
Öcsém hogy neked mik nem jutnak eszedbe :D.
6/17 anonim válasza:
Nincs össze fügés a magasság és hüvely mérete közt. Egy kivétel van a fejlődési rendellenesség.
7/17 anonim válasza:
Persze hogy van összefüggés. Pitagorasz tétellel tudod kiszámítani kinek mekkora kell figyelembe véve a Nap távolságát.
8/17 anonim válasza:
Most ne haragudj, de hogy jön ide a Nap távolsága? Tudhatnád, hogy a napi kalória bevitelt kell elosztani a Föld gravitációs erejének négyzetgyökével!
9/17 anonim válasza:
egyszer jártam egy 235 cm magas csajjal de ő csak a bernáthegyimért szeretett :(
10/17 anonim válasza:
Attól még, hogy magas egy lány, miért kell nagyobb farok, hogy kielégüljenek? Pl én is magas vagyok mégsem kell nagyobb az átlagnál :) Lehet, hogy van összefüggés de mindenkinek más kell.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!