Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ha valaki elmegy? Ez mit takar?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 20:42
1/12 anonim válasza:
Orgazmusa van, elélvez, elmegy :)
2/12 anonim válasza:
Kinyitja az ajtót, és kimegy a szobából.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Pá.
3/12 anonim válasza:
Szex közben kisétál az ajtón és hazamegy.
Amúgy az amit az első írt, orgazmus. :)
4/12 A kérdező kommentje:
Pontosabban milyen az ha egy lány elmegy? am 16/L vagyok
2011. jún. 26. 20:45
5/12 anonim válasza:
ElMegy az esze, tudod mint neked! Mellesleg neked ilyenekkle nem is kell foglalkoznod, mert még nem vagy 18!
6/12 anonim válasza:
ha nem tudod mi, akkor miért a Szerelem, szex > Szexualitás témakörbe írtad Béla?
7/12 A kérdező kommentje:
Miért baj az ha tudom hogy mit jelent? Vagy talán szégyen hogy 16 évesen nem tudom hogy milyen? nem kéne egyből letámadni, vagy akkor inkább nem kell válaszolni
2011. jún. 26. 20:47
8/12 anonim válasza:
Neked meg nem kell megsértődni, mellesleg volt már nem egy iylen kérdés, olvass utánna. És ne gyere azzal, hogy azért gyakori kérdések, hogy egy f@szságot többször is meg lehet kérdezni!
9/12 anonim válasza:
Azt amit egy fiúnál csak nem biztos hogy váladék fogja kísérni.
Eléri az szexualitás csúcspontját és kiüresedik az agya.
10/12 anonim válasza:
Legalább nem azt kérdezi 16 évesen, hogy hol csinálnak abortuszt és milyen az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!