Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mondjatok valami tippet? (kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjatok valami tippet? (kis pénisz molettebb lány)

Figyelt kérdés
Szóval szeretem, holnap lesz az első és félek hogy nem okozok neki örömet :s nekem csak 11 centi a lány meg molettebb... mit ajánlotok, behatoláshoz, szexhez, pózok esetleg tippek? Csak normális válaszokat, légyszi...
2011. jún. 26. 20:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
majd jön az magától, jó mulatást :)
2011. jún. 26. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A péniszed méretével nincsen semmi gond, ne méregesd, hanem használd! :))

A pózzal kapcsolatban csak ti ketten tudjátok kitalálni, hogy mi a jó, próbálkozzatok. Nálunk a misszionárius póz is remekül működik, pedig mind a ketten testesek vagyunk és a férjem is hasonló mérettel tendelkezik mint Te.

Legyetek kreatívak és ne aggódjátok túl!

2011. jún. 26. 21:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
csak hogy kicsit jobb kedvre derítselek, a barátom farka is elég kicsi (kb akkora lehet) mégis lovagló pózban minden áldott alkalommal simán elmegyek, holott eddig erőlködve is ritkán ment, szóval ne csüggedj!
2011. jún. 26. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Elölről is lehet, ha ő elég hajlékony, és az egyik lábát a válladra teszi.

De ha csak molett, akkor a 11 cm még elég lesz neki a legtöbb pózban, ne félj.

2011. jún. 27. 04:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Kis pénisz nincs szerintem, mert ez nézőpont kérdése. Én is kissé molettebb vagyok, és volt anno egy kis méretekkel rendelkező pasim, és sokkal jobban élveztem vele mint bárki mással.... Azóta is meggyőződésem, hogy ő pont a G pontig ért be... Szóval szerintem ne aggódjatok e miatt. Ha nem sikerül elsőre tényleg igaz, hogy van más megoldás is...
2011. jún. 28. 11:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!