Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nő 28 éves aki nagyon tetszik nekem. És én le akarok vele feküdni. Kéne pár tanács hogyan adjam tudomására hogy mi a szitu és nem akarom hogy nyomulosnak tünyőn léci adjatok márt tanácsot?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 20:33
5/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok . !!
2011. jún. 26. 20:35
6/9 anonim válasza:
Milfhunter.
Én most fűzök egy 43 évest 23 éves létemre.
Úgy tűnik összejön :)
7/9 A kérdező kommentje:
Sok sikert !
2011. jún. 26. 20:38
8/9 anonim válasza:
Akkor javaslom először is vegyél egy kezedbe egy nyelvtankönyvet, utána pedig érettségizz le. Igényes 28 éves nők olyannal nem kezdenek, akinek problémát jelent egy bonyolult összetett mondat leírása és értelmezése. Szia!
9/9 anonim válasza:
A 28 éves nők értékelik, ha valaki tud magyarul. Plusz, ha rá akarsz nyomulni, akkor miért nem akarsz nyomulósnak tűnni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!