Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éjszakás kaland?
Figyelt kérdés
Lett volna lehetőségen egy egy éjszakás kalandra de nem mentem bele. Utólag eléggé bánom. (Nem vagyok ribanc,hosszú kapcsolataim voltak) Ismerem a fiút. Részemről el tudnék képzelni folytatást is. Szerintetek hagyjam így ennyiben a dolgot,hogy nem történt semmi vagy esetleg próbálkozzam be én ? A válaszokat előre is köszi.2011. jún. 26. 20:27
2/6 anonim válasza:
Ha a másik fél nem lenne benne, akkor én szívesen benne vagyok:P
21/F
3/6 anonim válasza:
ezt neked kell eldönteni, a saját értékrendedbe beleilleszteni:) én ismerőssel nem tudnék egyéjszakásat, kellemetlen utána a találkozás meg ilyenek. de egyébként nyugodtan tedd meg, ha erre van szükséged:)
23N
4/6 anonim válasza:
Ha vagysz ra, probalkozz. Azok a dolgok tudnak fajni a legjobban amiket megtehettunk volna de kihagytuk.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos azok fájnak nagyon ezért nem szeretném elszalasztani ezt most mert még lehet hogy utána lesz valami ha nem akkor meg legalább ennyi volt de ezt nem kell bánnom hogy nem tettem meg. Köszi az eddigi válaszokat :) A 3. válaszoló: Csak futólag ismerem nem közeli barát vagy ilyesmi:)
2011. jún. 26. 21:04
6/6 anonim válasza:
20:52-est annyiban egészíteném csak ki:
Később azokat jobban bánod majd, amiket megtehettél volna, de nem tetted, mint azokat, amiket megtettél, de rossz volt (esetleg).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!