Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Élvezitek amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Élvezitek amikor felcsúsztatjátok magatoknak a tampont?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 19:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát akit felizgat a vér látványa az lehet, hogy élvezi...amúgy NEM. Plusz nekem ha megvan a libidóm szinte nullára csökken. Levendulás abban fürdőző pucér szupermodell csapat sem tudna akkor felizgatni...:S
2011. jún. 26. 19:51
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Egyből gondoltam,hogy ezt a kérdést csak egy fiú teheti fel. Nem hiszem,hogy bárki izgalmi állapotba kerül tamponfelhelyezés előtt,így aztán akaratunkon kívül vagyunk kénytelenek felnyomni oda azt a tampont,ami minden csak nem kellemes. Nem tudom mért hiszi azt minden férfi,hogyha egy nőnek a puncijába kerül valami,az minden esetben jó érzés... -.-
2011. jún. 26. 19:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát mert ha nekünk a farkunk bekerül valahova akkor az csak jó érzés lehet :) Leszámítva a daráló meg ilyen extrém dolgok :D
2011. jún. 26. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Attól mert valami felcsúszik, még nem lesz jó érzés... Főleg mert ilyenkor MINDENT legszívesebben a hátunk közepére kívánnánk, nemhogy élvezkedjünk...
2011. jún. 26. 20:08
 15/19 anonim ***** válasza:
23%

ha az ember megszokja a használatát csak nagyon ritkán okoz fájdalmat a felhelyezése, de élvezetet semmiképp

ez csak egy rutin dolog amit meg kell tenni a kényelemért cserébe, mert egy mozgalmas napon szerintem még mindig jobb mint egy nedves pelussal a lábad között :D

te se élvezkedsz mikor pisilés előtt előveszed..

2011. jún. 26. 20:16
 16/19 szamóca.. ***** válasza:

te élvezed mikor sz*rsz?

... ez kb ilyen.

2011. jún. 26. 20:40
 17/19 valakiakitnemismersz ***** válasza:
45%
Utolsó!Hát amikor egy óra szenvedés után eljutok a wc-re és kinyomom a cuccost azt igenis élvezem és meg is könnyebbülök.
2011. jún. 26. 22:16
 18/19 szamóca.. ***** válasza:

:))

jólvan jólvan. tudod hogy értem.

2011. jún. 26. 22:25
 19/19 anonim ***** válasza:

nekem még fáj is.

18L

2011. jún. 27. 00:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!