Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom ezt mondja?
Figyelt kérdés
Ha a barátom azt mondja h. megőrül értem csókolózás közben... akkor vegyem úgy h. szeretne szexelni?2011. jún. 26. 16:15
1/17 anonim válasza:
Ő csak ő,csak őt akarom én,mikor lesz már végre az enyém láláláá
3/17 A kérdező kommentje:
17
2011. jún. 26. 16:20
4/17 anonim válasza:
Fiú. Ha nem mond semmit, sőt amikor alszik, akkor is biztos lehetsz benne, hogy szeretne szexelni. Mivel megőrül érted csókolózás közben, ezért az is biztos, hogy veled szeretne szexelni.
5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ... de nem tudom h. mi legyen.mivel még szűz vagyok..és nem szokott tapizni smemi oylan.. sztem azthiszi h. én még nem akarom... viszont nagyon is akarom...
vmi ötletek h. a tuttára adjam??:)
2011. jún. 26. 16:27
6/17 anonim válasza:
Kezd el te simogatni, a mellkasát meg a combját. Nyugodtan megszervezheted te is az első alkalmat, hívd át mikor kettesben tudtok lenni. Szerintem ha mindketten akarjátok már, és ezt tudjátok is mindketten, és készen álltok rá, akkor kár túltárgyalni a dolgot, inkább lépni kell :)
7/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
lehet én lépek... bár nem szerettem volna az első alkalomnál... mert ő már úgymond "tapasztaltabb":)
2011. jún. 26. 16:35
8/17 anonim válasza:
Értem, de úgy látszik ez egy rendes pasi, és semmit nem akar erőltetni, amíg nem biztos benne, hogy te is akarod. De ettől még nem kezdeményezel, csak a tudtára adod, hogy kezdeményezhet :)
9/17 A kérdező kommentje:
vki még pár ötlet??:)
2011. jún. 26. 17:01
10/17 anonim válasza:
szerintem nyugodtan meg is mondhatod egyszer, randi közben vagy valami, hogy mennyire szereted, mennyire köszönöd, hogy ilyen türelmes és megértő, és hogy már készen állsz a következő lépésre:) nem ciki, jártok, egy pár vagytok, az ilyen dolgokat meg kell tudjátok beszélni:)
23N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!