Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretne velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretne velem?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyok együtt a barátommal(mindketten szüzek vagyunk) ő 19 én pedig 17 vagyok. Egyik szombat este oda került volna a sor, és kiment a wc-be felhuzni az ovszert, de visszajött hogy ő ezt nem akarja, nem megy neki. Bármikor probálok vele BÁRMIT megbeszélni, elintézi azzal, hogy: tegyünk ugy, mintha meg sem történt volna. Nem lehet vele soha, semmit megbeszélni. Lehet hogy impotens? Azon az estén nem állt fel neki. Vagy lehet hogy meleg? Volt hogy ráirt egy meleg fiu egy közösségi portálon hogy jo a nyelv pc-je, és elkezdtek beszélgetni, amikor a srácot nem is ismerte. Az a legrosszabb hogy mindenki ugy látja a kapcsolatunkat hogy minden jol megy, közben meg nem.A barátai előtt eljátsza hogy már volt valami, de amikor nyiltan rákérdeznek, elhallgat, és eltereli másra a szót. Mit tegyek?
2011. jún. 26. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

miért nem te húzod fel neki az óvszert?

lehet izgatóbb lenne mindkettőtöknek

2011. jún. 26. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Mond meg hogy csináljátok análisan, ha arra feláll a cövek akkor homár :D
2011. jún. 26. 16:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Első válaszolo: Az a baj, hogy meg sem engedné, hogy én huzzam fel neki. Meg ő fogdoshat, de én őt nem. Meg sajnos gyerekes, mert volt hogy meleg volt, és elengedtem a kezét sétálás közben mert izzadt a tenyerem, erre megharagudott..
2011. jún. 26. 16:27
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes, szerintem homi a srác. Ha gondolod én lefekszek vele:)
2011. jún. 26. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

ááá nem vele xD VELED KÉRDEZŐ:D

láccik álmos vagyok...

na szóval ha gondolod én szívesen megfektetlek kedved 17 éves lány!:)

2011. jún. 26. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

"Érdekes, szerintem homi a srác. Ha gondolod én lefekszek vele:)"

Mocsok búza. asd

2011. jún. 26. 17:09
 7/11 Solarian ***** válasza:

16:30 sztem próbáld meg tarkón lőni magad.

Kérdező, fiatalabbakat szereted?

2011. jún. 26. 22:46
 8/11 anonim ***** válasza:
hát, pedig úgy nem fog menni, ha te nem nyúlhatsz hozzá. amíg azt sem engedi, addig semmi sem lesz belőle. amúgy nem lehet, hogy ideges, mert még szűz? az én barátomnak is alig akart felállni az elsőnél...
2011. jún. 28. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Hagyd ott, vagy próbálj még beszélni vele.

És a sok hülye aki leb*ssza a 16:30-as válaszolót, az vagy nem tud olvasni, vagy túl hülye.

Utána írta, hogy nem "vele" hanem "veled".

Magyarán kihagyott egy d betűt, ami így elég rosszul sült el.

2011. jún. 28. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Én páromnak feláll, pár hetente 1x... De nem engedi Ő se, hogy simogassam. Azt se engedi, hogy megmarkoljam egy kicsit a farkincáját... Pedig mi már 5 éve együtt vagyunk és nemtom mit csináljak. De legalább nem vagyunk egyedül a problémánkkal, vígasztal ez egy kicsit?
2011. jún. 28. 15:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!