Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Néha a ribancos csajokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha a ribancos csajokhoz vonzódom, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nincs konkrét személy, általánosan értem. Nem hiába írtam hogy néha, újabban igaz ritkán, de elfognak ilyen érzések, hogy mintha nem csak szexuális értelemben vonzódnám hozzájuk, hanem különös módon azonkívül más fajta érzéseket is kiváltanak bennem (ez az az érzés amit nem tudok leírni, ez nem éppen szerelem). Alapjáraton pedig a kedves, aranyos, tiszta szívű/lelkű csajok az eseteim, akik sohasem csalnának meg, hűségesek, de időnként ha rám jön, nevezhetném ezt pillanatnyi érzésnek is az amolyan "piszkos" csajokhoz vonzódom. Most akkor nem vagyok normális, vagy ez természetes, vagy csak megzakkantam a sok egyedüllétben? Én tisztának és becsületesnek érzem magam, de félek hogy legeslegbelül valami még sincs rendben. (F)
2011. jún. 26. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem normális,férfi vagy.:) Nekem sem csak a szex a lényeg,de azért néha engem is elfog ez az érzés egy "ribancos csaj" láttán.:) 17/F
2011. jún. 26. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert egy ilyen csajt kihívás megtartani, rávenni, hogy hozzád kedves legyen és hűséges. Plusz nyilván az ilyen csajokról azt gondolod (tudat alatt akár), hogy elsőosztályúak az ágyban (ami egyébként közel se egyértelmű).
2011. jún. 26. 15:55
 3/3 napietus ***** válasza:
ez normális :) csak őket arra kell használni, amire valók, akkor nem gond :)
2011. jún. 26. 16:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!