Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan férfi aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki nem ragaszkodik ahhoz, hogy szexeljen házasság alatt?

Figyelt kérdés

Akarok férjet meg gyerekeket, de csak annyit akarok szexelni a férjemmel amennyi feltétlenül szükséges egy-két gyerek nemzéséhez. Valahogy nem köt le a téma. Van olyan férfi aki hasonlóan gondolkodik?

25/L

2011. jún. 26. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
kedves kérdező: lányok sem vonzanak?
2011. jún. 26. 19:16
 12/16 A kérdező kommentje:
NEM. Elég konzervatív vagyok ahhoz, h vonzzanak.
2011. jún. 26. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy konzervatív vagy de attól függetlenül még meg lehet benned a leszbikus hajlam csak mivel konzervatív vagy nem vallod be még magadnak se (ez persze csak egy elmélet).

VAGY

Rossz gyerekkori emlékek miatt (amik valamiképp kapcsolódnak a szexualitáshoz pl. molesztálás) nem szereted a szexet. Én ezekre tudok gondolni.

2011. jún. 26. 20:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Két lányt és két férfit nagyon visszataszítónak tartok együtt. Az, hogy nem vagyok leszbikus 100%-os biztonsággal ki merem jelenteni.

Rossz gyermekkori élményem biztosan nincs, mert a szüleim mindig (túlságosan is) vigyáztak rám.

Egyszerűen csak nem érdekelnek ezek a dolgok, kicsit gusztustalannak is tartom, nem értem miért olyan népszerű tárgykör a szexualitás.

2011. jún. 26. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha a spermadonort elutasítod, van még egy lehetőség: egyoldalú nyitott kapcsolat. Keresel egy férfit, összeházasodtok, néhányszor megd*g, együtt éltek, ő meg közben felszed csajokat, a te engedélyeddel. Bár szerintem még ebbe sem mennének bele, mert a nyitott kapcsolat híveinek kell egy állandó partner plusz az alkalmiak, a hagyományos kapcsolat hívei pedig az állandó partnert keresik (amihez kell a szex). De ha találsz egy elég hülyét, akkor ez is megoldás lehet.
2011. jún. 27. 01:19
 16/16 Dexy ***** válasza:

Első vagyok. Hát én ilyet még nem hallottam. Le vagyok döbbenve ...

Esetleg megbántottak ? Vagy eddig nem voltál szerelmes valakibe aki tudott volna bánni veled. szerintem ez a gond... de hát nem ez a kérdésed.

Remélem megoldódik a gond....

2011. jún. 27. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!