Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy 19 évesen nem elégítettem ki egyik pasimat sem szájjal?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 20:23
1/14 anonim válasza:
a kérdés az h te annak érzed? mert ha nem akkor más véleménye kit érdekel?:) ha te nem akarod, annak biztos oka van.. muszájból meg ne tedd..:)
2/14 anonim válasza:
Ha erkölcstelennek, gusztustalannak tartod, akkor az a Te döntésed, rád tartozik.
4/14 anonim válasza:
Nem gáz, ilyen nincs hogy "gáz" meg "ciki" semmisem gáz, nincs előírva hogy ki kell elégítened orálisan, ha nem akarod nem kell.
5/14 anonim válasza:
Ha a srácnak nem lényeg, akkor nincs baj. Ha lényeg neki, akkor ebből még lehet esetleg konfliktus...
Ha a barátnőm lennél én mindenképpen szeretném, hogy megpróbáld... Nem végig szájba élvezéssel(az nem oszt nem szoroz), csak mint az előjáték lenne fontos számomra.
6/14 anonim válasza:
ahogy érzed. de én pl nem tudnám elképzelni a szexet orál nélkül
7/14 anonim válasza:
Nem gaz. Az a te dolgod, hogy mit csinalsz az agyban a paroddal. Eleinte en sem csinaltam. CSak a mostani paromnak,mert o megerdemli. Ja es o az 5. pasim. Ha a parod nem keri akkor ne csinald. Ja es ha gusztustalannak erzed akkor megertelek,en is annak tartottam.
Majd eljon az ideje.Fogod tudni,hogy mikor es melyk psinal. De addig gondold meg.
8/14 anonim válasza:
Szerintem sincs ezzel semmi probléma. semmi ilyesmit nemlehet elvárni szerintem a másiktól ha ő nem akarja. és még az sincs kizárva hogy egyszer kimondottan megkívánod majd ezt.:) (és ha nem akkor sincs semmi:D) az lenne a baj ha megtennéd úgy hogy gusztustalannak tartod ezt az egészet, mert akkro nincs kizárva hogy jóideig megundorodsz majd magadtól..de azt gondolom hogyha ettől függetlenül mégiscsak szeretnéd megtenni a barátod kedvéért sokat segíthet ha eljátszadozol ezzel a gondolattal párszor hogy felkészülj rá lelkileg, esetleg kedvet kapj hozzá.:) persze ez csak tipp:)
9/14 anonim válasza:
Halál ciki, hogy nem vagy szopós rib@nc, aki minden pasin végigmegy és dicsekszik vele...Gondolkozz már!!!!!!!!!!!!!!
10/14 anonim válasza:
Ha olyan sok van akkor gáz... Hát miért fizetnek???
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!