Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotválkozás után a combom belső felén és a puncimnál kipattogzok, szőrtüszők keletkeznek. Hallottam, hogy arcszesszel vagy bőrradírral meglehet akadályozni. Melyik a hatásosabb? És csak borotválkozás után használjam vagy több nap is?

Miután leborotváltad, rögtön használd az arcszeszt.
Az megakadályozza a szőrtüszők begyulladását.
A bőrradíros módszerről még nem hallottam.
Ha nem jön be az arcszeszes dolog akkor gyantáztass, vagy használj szőrtelenítő krémet.

Valószínű száraz lehet a bőröd. Vagy nem?
Először is, a növekedés irányába, ne pedig azzal ellentétes irányba borotváld. De lehet az is, hogy az adott habot nem bírod, próbáld meg másmilyennel, vagy több vízzel.
Szerintem mind az arcszesz, mind a bőrradír kicsit durván hangzik az adott testrésznél.

Esetleg nézd meg az ilcsi fekete szappant. Nekem a szűk nadrágtól kidörzsölődik és begyulladnak a szőrtüszők vagy a nagy melegtől az izzadság miatt kipattogzik. A kozmetikustól kaptam ezt az ilcsi fekete szappant és amióta fürdéseknél jól átmosom a problémás területeket sokkal jobb lett a combom szép tiszta és a hátam is szép.
Tehát szerintem nagyon jó szőrtüsző gyulladásra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!