Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orgazmus, de hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus, de hogyan?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Nem ez az elsö nemi kapcsolatom és nem is most kezdtem. A segitségetekre lenne szükségem. Képtelen vagyok az orgazmusra. Egy adott pontig minden a legnagyobb rendben van és élvezem az érintést, de azután egy ponton nem birom tovabb és párom abba kell hagyon mindent. Csak csiklo izgatassal probalkoztunk, a Gpont izgatasa nem hoz lazba csak jol esik. Kerlek segitsetek...Mit tehetek???
2011. jún. 26. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Forduljatok szexológushoz, ő ki tudja deríteni. Egyébként meg mi honnan tudjuk, hogy a ti szexuális életetekben mi a probléma..?
2011. jún. 26. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg dolgot meg kell próbálni. Szexeszközöket, teljesen másfajta-mástípusú pózokat. Kitartást és sok szerencsét kívánok!
2011. jún. 26. 13:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vele van a problema...
2011. jún. 26. 14:09
 4/6 szijja. válasza:
Hát szerintem, az oké, hogy egy bizonyos pontig minden okés, de mi lenne, ha folytatná és meglátnád, hogy mi van az után, próbáld meg magad elengedni, lazulj el teljesen és add át magad a párodnak, hidd el nagyon jó lesz, és mellesleg a csikló az szerintem elég jó, sőőt.. Ujjazzon és közbe mozgassa a felső ujjperceit, addig amíg nem talál egy pontot /könnyen megtalálható/
2011. jún. 26. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyszeruen keptelen vagyok a tovabbi erintes befogadasara...
2011. jún. 26. 15:18
 6/6 szijja. válasza:
De mégis miért?! Szerintem az eszméletlen egy érzés, amikor vadul csókol, s te már remegsz, a hőfokod az égbe, és nem bírsz magaddal, már remegsz. (: Szerintem ezt fejbe kell változtatni, vagy egy kis alkohol segítségével először, és hidd el nem fogod megbánni, hogy ha engeded neki. (:
2011. jún. 26. 15:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!