Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy összejöttetek egy "lánnyal" a discoban, de kiderült róla, hogy fiú?
Figyelt kérdés
Nekem igen, amikor levette a nadrágját, és megláttam, egyből otthagytam.2011. jún. 26. 13:48
1/26 anonim válasza:
aha, nekem minden hétvégén ez van
2/26 anonim válasza:
Hát én a helyedben agyon is vertem volna.
Amúgy velem nem volt ilyen.
3/26 anonim válasza:
Nem ismerkednék diszkóóban (el sem járok, kell a fenének a sok részeg "malac"), De ha így jártam volna én tuti állbavágom az emberkét..
4/26 anonim válasza:
persze... én is letoltam, és röhögtem, mert én meg valóban lány vagyok, de fiúnak nézek ki.
5/26 anonim válasza:
egyik haverom jött össze egy lánnyal majdnem...de kiderült, h az illető régen fiú volt, és átoperáltatta magát, így otthagyta.
lehet poénra venni ezt, de sajnos van ilyen O.o
6/26 Anyomika válasza:
Baxod hogy nem veszi észre hogy faszi ezen behalok am ti bankokba jártok discóba?
8/26 anonim válasza:
Ahogyan ma néhány srác öltözködik nem csodálkozok ezen. Egyrészt a srácok csajosabban, másrészt a csajok fiúsabban, hogy még kevésbé lehessen különbséget tenni.
9/26 Anyomika válasza:
De akkor is nem tűnik fel az ádámcsutka vagy maga a testfelépítése.
10/26 anonim válasza:
Ha egy picit ducibb a srác akkor előfordul hogy előnytelenül hízik, és nőiesebb alakja lesz (a derekára, melleire hízik pl... van iyen). Ráadásul az ádámcsutka se biztos hogy látszik ilyenkor, főleg egy discoban ahol félhomály villogó fények, pár feles módosító hatása miatt talán nem tűnik fel.
Valamint a csajok szeretnek nevetségesen soványak lenni, ezért már megszokhattuk azt, hogy a csajonak sincs nőies alakjuk (lapos, apró mell, alig-derék, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!