Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy alakítsak ki érzelmeken...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakítsak ki érzelmeken alapuló kapcsolatot, nagyon fontos nekem nem akarom elveszíteni? (lennt)

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már fél éve ismerjük egymást, de sosem beszélgettünk úgy igazán. Viszont két hete megmondtam neki, hogy szeretnék vele beszélni és azóta kétszer találkoztunk kettesben. Elöször nem történt semmi, másodszor viszont csókoloztunk és egy kicsit több is volt. ő megkérdezte mielött történt valami, hogy nem baj-e hogyha most kihasznál.. vagy hogy én most az egésztől érzelmi kapcsolatot várok-e el. Én azt válaszoltam, hogy nem feltétlenül, viszont ez mostanra megváltozott bennem. ő azt javasolta, hogy még találkozzunk. Viszont amikor mondtam, hogy lehet, hogy neked bármikor el kell menned( csak ideiglenesen dolgozik az én városomban) akkor aztmondta, hogy igen ez benne van a pakliban.. Nem egy komoly kapcsolat tipus, de aztmondta, hogyha valaki megelégedne azzal amit ö tud nyújtani másnak, akkor lehet, hogy benemenne. Most még szinte majdnem biztos vagyok benne, hogy csak "azt" akarja, de mit tegyek hogy ez megváltozzon, és mindig akarjon velem találkozni?
2011. jún. 26. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Buta liba...
2011. jún. 26. 13:27
 2/8 Cicuskaaa123 ***** válasza:
100%
Mondd el neki az érzéseid, hogy hogyan érzel iránta, ha őt ez nem érdekli sztem nem lesz belőle komoly kapcsolat, viszont, ha ugyanígy érez ő is(ezt nem tudhatod még), akkor szerintem simán lehet távkapcsolat is.. Szóval mindenképp beszélj vele erről.. !
2011. jún. 26. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Mit nem akarsz elveszíteni?

XD

2011. jún. 26. 13:30
 4/8 Cicuskaaa123 ***** válasza:
89%
Szerintem egyértelmű mit nem akar elveszteni, te gy.ökér. a fiút.. -.-"
2011. jún. 26. 13:35
 5/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok buta liba, és elnézést a helyesírási hibákért, nem olvastam át, csak kiírtam a kérdést.
2011. jún. 26. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:

r i b a n c

:P szeressük a magad fajta csajokat.. KIHASZNÁLNI :D:D

2011. jún. 30. 16:56
 7/8 anonim válasza:
beszélj vele..eleve nem szabadna hagynod hogy kihasználjanak. szerintem a fiú eleve nem érzelmi alapon kezdett bele ebbe és nem is vár ilyet tőle..."amit ő tud nyújtani" az pont annyi, hogy ha arra jár akkor szex aztán már lép is le. Ha beszélsz is vele, úgy érzem ez nem fog úgy elsülni ahogy te kívánod. találni fogsz te ennél sokkal jobbat is még...
2011. jún. 30. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
"Hogyan alakítsak ki.." bla bla...megoldás: $ZARJÁL SÜNT! ;)
2011. jún. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!