Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek miért így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek miért így nyal ki? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Úgy nyal ki a párom, hogy rámmászik 69-be, de nem muszáj közbe szopnom. És másként nem szokott. Azt mondta, hogy azért így teszi (fordítottan), mert így jobban érez engem...

Én ezt nem értem. Ti mit gondoltok erről?

2011. jún. 26. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Azt gondolom, hogy azért, mert így jobban érez engem...
2011. jún. 26. 12:48
 2/14 A kérdező kommentje:
???
2011. jún. 26. 12:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért, neked nem jó, hogy közben közelebb van hozzád?
2011. jún. 26. 12:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Megmutassam hogy kell?
2011. jún. 26. 12:51
 5/14 A kérdező kommentje:
De igen, jó, csak kicsit kényelmetlen és igazából az zavar, hogy másként nem nyal ki, csak ebben a pózban...
2011. jún. 26. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja, h mert így jobban érez téged, akkor azért, mert így jobban érez téged.
2011. jún. 26. 12:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor miért nem tudod ezt elmondani neki?? mi nem fogjuk tudni megoldani a problémád, akármit is mondunk, ezt csakis VELE tudod megbeszélni. Persze ne úgy mondd neki h zavar h folyton csak így csinálja, mert azzal lehet megbántanád, hanem olyan pajkosan kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve kipróbálni valami újat... aztán vezesd rá, hogy mire céloztál.
2011. jún. 26. 12:53
 8/14 A kérdező kommentje:

Tudja, hogy másként szeretném, persze így is jó, így is lehet, én nem azt mondom, csak hiányzik az, hogy másként nem teszi annak ellenére hogy már számtalanszor beszéltünk róla.

És azt nem értem, hogy miért ragaszkodik ennyire ahhoz, hogy így csinálja és pont?

De akkor biztos igaz, így jobban érez, és ezért...csak furcsa.

2011. jún. 26. 12:56
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
ez különös.lehet azért csinálja mert az előző kapcsolatbába volt valami rosz elménye(lefingták a fejét vagy nemtudom )
2011. jún. 26. 13:00
 10/14 A kérdező kommentje:

Úgy nem csinálja, hogy én hanyattfekve vagyok és akkor nyalna, hogy az arcát is lássam közben, pedig úgy lenne az igazi...de mindegy.

Neki így jobban esik ezek szerint, csak fel nem fogom az okát, hogy miért...

2011. jún. 26. 13:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!