Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tomi1963 kérdése:
Hogyan lehet tovább bírni?
Figyelt kérdés
Sajnos az a helyzet,hogy van amikor sex közben sokáig bírom de van amikor 5-10 perc alatt elmegyek,és ez kicsit kellemetlen a barátnőm előtt.Hogyan lehetne ezen változtatni?2011. jún. 26. 12:21
1/4 anonim válasza:
Orállal, nyelvvel és ujjal besegítesz!
2/4 anonim válasza:
Úgy, hogy amikor érzed, hogy sikerülni fog, egyszerűen húzd ki és szakítsd meg az együttlétet, majd ha kicsit lecsillapodtál újra folytassátok...
Az én férjem mindig elélvez 5 perc alatt még akkoris, ha napi többször van szex és többnyire ezáltal én nem jutok semeddig se konkrétan. :(
3/4 Cseszernye válasza:
hát a volt barátom is hasonló gondokkal kűzködött...Igazából mi is utána jártunk hogyan lehetne javítani rajta. Sosem szégyenítettem meg miatta,teljesen mellette áltam... Igazából segített hogy naponta vagy naponta többször is kielégítette magát ugy hogy azzal játszott h minnél tovább bírja...neki kellett ráérezni hogy tudja szabályozni a dolgot...Aztán ezzel már jobb volt..ez nem azt jelenti h honapokon át mindennap kell csinálni...1 hétig csinálta azt hiszem és jobb lett már.. aztán ami még segített..olyannal is prbálkoztunk h közvetlen szex előtt én kielégítettem, vártunk 10-15 percet míg újra állóképes lett és akkor jobban bírta már.. mert másodszor ilyen időközbe sokkal nehezebben ment el. remélem tudtam segíteni :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :)
2011. jún. 26. 14:49
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!