Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja felfogni?
Figyelt kérdés
A barátommal 2hónapja vagyunk együtt de egyszerűen mindig piszkál azért mert nem akarom kielégíteni orálisan.Hogy neveljem meg?2011. jún. 26. 11:58
1/4 anonim válasza:
Elégítsd ki orálisan és úgy nevelheted meg!
2/4 anonim válasza:
Amikor vele vagy egyél (nyalj) jégkrémet és harapd le a végét, garantáltan elveszed a kedvét tőle... :DDDDD
3/4 napietus válasza:
ha ennyit nem tud elfogadni, akkor nem is értem, mit akarsz még tőle. volt itt fordított kérdés is (lány nyivákolt, hogy a pasija nem nyalja ki, és jaj. ez mekkora tragédia), szerintem egy normális kapcsolatban ennyit tudni kell tolerálni a másik felé. ha ezt a pasid nem fogja fel, mire számítasz ha nagyobb dolgokról lesz szó?
4/4 anonim válasza:
megnevelni? mi vagy te az anyja? mi lenne ha nem itt kérdezgetnél hanem mondjuk a srácnak mondanád meg hogy bocs, de én ezt nem csnálom
nem lenne jobb?
de ha annyira megakarod nevelni tegyél rá elektromos nyakörvet. ha azt mondja hogy orál akkor dob egy szaltót :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!