Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetek el orgazmust? Már unom a megjátszást.20/L
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 11:53
1/6 anonim válasza:
Ha megjátszod, akkor elég buta vagy. Lehet már rég ki tudott volna elégíteni a barátod, de ha mindenről azt hiszi, hogy jó neked, akkor hogy jöjjön rá, hogy mi az, ami tényleg jó?
2/6 anonim válasza:
Egyébként a szokásos: végezz önkielégítést, és ha már tudod mi a jó neked, akkor a barátodat is rá tudod vezetni.
4/6 anonim válasza:
lol ha unod akkor ne játszd meg
mi értelme van annak ezt amúgy sem értettem soha
5/6 anonim válasza:
gpont stim.: barátodcskád körömmel lefele benyúl a hüvelyedbe kb 4-9 centiméternél elkezdi simogatni a "plafont" érezni is fogja hogy hol van.. te meg azt sem fogod tudni hogy hol mi kicsoda és miért.. ezt pénisszel is simán el lehet érni csak kell egy kis kezes segítség.. többi már google jóbarát
6/6 anonim válasza:
16:59 vagyok.
akkor elmondom.. a fiú bedugja neked és a kezével meg elkezdi (Finoman!!!!!!) nyomni a szeméremdombot. persze ha nem olyan mint amikor ujjal csinálta akkor lehet erősebben, de szóljá neki ha már nem épp jó..
nem az agyamból szopkodtam ki ezeket, tuti recept, tuti siker
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!