Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj, ha gumival szexelünk?
Figyelt kérdés
Ha gumival szexelünk a párommal, mindig nagyon fáj a behatolás, néha közben is. Múltkor kipróbáltuk gumi nélkül, és úgy jó volt. Lehetséges lenne, hogy allergiás vagyok a gumira?2011. jún. 26. 11:36
2/8 A kérdező kommentje:
Vettem be utána esemény utáni tablettát, és most voltam orvosnál gyógyszert íratni.
2011. jún. 26. 11:46
3/8 anonim válasza:
csak azért vettél 4-5 ezer forintért egy esemény utáni tablettát h megtudd h gumi nélkül fáj e a szex? nem lett volna egyszerűbb elmenni egyből nőgyógyászhoz?
most kajak szőke vagy?
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem így terveztük, így alakult
2011. jún. 26. 11:52
5/8 anonim válasza:
Hihetetlen.....néha úgy kapkodjátok be az esemény utáni tablettát, mintha cukorka lenne:S:S
6/8 A kérdező kommentje:
Egyszer fordult elő, de nem is volt a kérdés, hanem, hogy lehet-e, hogy allergiás vagyok a gumira!!!!!!
2011. jún. 26. 11:56
7/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!