Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem el? 16/L
Figyelt kérdés
A barátommal oltári j a szex de mégsem élvezem el és nem tudom mi miatt van ez . valaki tudna tanácsokat hogy én is ugyan ugy élvezzem a végét mit ő ? :S2011. jún. 26. 10:47
1/10 anonim válasza:
talán ha maszturbálnál, jobban megismernéd a testedet, és akkor már el tudod mondani a barátodnak, mit csináljon másképp, hogy el tudj te is élvezni.
2/10 anonim válasza:
Honnan tudod ha egy nőnek orgazmusa van?
...
Kit érdekel?
3/10 A kérdező kommentje:
például engem érdekel ... és szoktam maszturbálni deh mégsem esik olyan jól ha ö csinálja :S
2011. jún. 26. 10:55
4/10 anonim válasza:
Ez a gond... még a nők maguk sem tudják mi a jó nekik akkor.
5/10 anonim válasza:
erre mondják, hogy párkapcsolatot NEM lehet szexre alapozni. Minden másra ott van a barátság.
6/10 anonim válasza:
Még elég fiatalka vagy... Nem vagy még a felnőtt érett nő! Akkor mit csodálkozol ezen?
Azt javaslom, hogy ismerd meg magad jobban, maszturbálj tanulj meg elélvezni és tudd, hogy mi jó és, hogy mi kell neked!
27/F
7/10 specialsound válasza:
Béna a barátod ha nem érez rá mi a jó neked!
8/10 anonim válasza:
Olvassátok el a Multiorgazmusos pár című könyvet, nekünk nagyon bevált....nagyon is nagyon.... :D Igaz mikor elősszőr kivettem a könyvtárból cikinek éreztem, nézett is a könyvtáros nyanya, de ma már nem zavar.
9/10 anonim válasza:
De meg lehet venni is csak kicsit drága.Illetve kinek mi a drága.
10/10 anonim válasza:
Nekem az első orgazmusomig fél év telt el miután elvesztettem a szűzeségem.Lehet,hogy már legközelebb összejön csak gyakorolni kell.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!