Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hüvelytabletta! Tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelytabletta! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Van itt köztetek olyan, aki egyéb betegségek, allergia miatt nem alkalmazhat egyéb fogamzásgátlást?

Ez így magában mennyire biztonságos?

Tapasztalatokra, és véleményekre lennék kíváncsi.

Előre is köszönöm.

2011. jún. 26. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb ilyen dolog semmit nem ér,csak akkor,ha gumival együtt használod.
2011. jún. 26. 09:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy nőgyógyász azt mondta, helyesen használva biztonsága megegyezik a gumiéval. (Én ennek ellenére maradtam a guminál, abban jobban bízom)

Ha a gumi kiesik Nálad, szerintem a srác ne élvezzen beléd a termékeny napokon.

2011. jún. 26. 10:15
 3/3 anonim ***** válasza:

én konkrétan tudok olyan esetekről (nem is egyről), amikor a hüvelytabletta szabályos használatával lett terhes valaki.

szóval nem biztonságos.

illetve tényleg biztonságos annyira, mint a gumi, ha minden használati feltételt tökéletesen betartasz. ez azonban a gyakorlatban általában lehetetlen.

létezik allergiamentes gumi, próbáltad már?

2011. jún. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!