Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
A barátommal majdnem egy éve vagyunk együtt és azóta már minden meg volt csak nem feküdtünk le egymással. Mindketten szüzek vagyunk és már elérkezettnek látjuk az időt, de mikor arra kerülne a sor hirtelen lekókad neki. Ezenkívül soha nem volt merevedési problémája, mindig állt neki ha kellett, de mikor előveszem az óvszert vagy megbeszéljük hogy szexeljünk akkor vége... Szerintetek mit tegyünk? Fiuk fordult már veletek ilyesmi elő? Mi okozhatja? 19/L
2011. jún. 26. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én kapcsolatomban pontosan ez volt. (:

Az én barátom szűz volt, és mikor arra került volna a sor, hogy mondjuk lépni kéne, mindig lekókadt. De már az elején is, mikor még csak a kézimunkánál tartottunk.

Nekem annyi volt, hogy véletlenszerűen kellett elkapnom. tehát nem megbeszélni, vagy eldönteni, hogy akkor ma este lesz valami, hanem az ő tudta nélkül cselekedni, meglepni.

Amúgy az óvszerről nekem rossz emlékek jutnak eszembe. Az első barátommal való kapcsolatban használtunk óvszert, és az első nekem nem is volt annyira élvezetes, mert nagyjából semmit sem éreztem.

A mostani barátomnál már az is segített nekem, hogy fogamzásgátlót használok, így nem is kell megbeszélni semmit. Ez hatalmas előny, ha első alkalomról van szó, legalábbis az én esetemben ez segített, mert ő rajta látszott, hogy meg szeretné tenni az elsőt, de nem merte eldönteni agyban, mert akkor totál K.O. volt.

20L

2011. jún. 26. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem is ez történt, amikor elvesztettem a szüzességemet: egy ideig állt, de a dugás során lelankadtam. Utána nőt váltottam, de sajnos továbbra is bennem volt a félsz, s épp emiatt nem sikerült legközelebb sem és azután sem, szóval most már annyira tartok a dologtól, hogy még a dugás előtt lelankadok, pedig előtte minden oké.

Ez egy ördögi kör. Talán egy türelmes, megértő és segítőkész barátnő megoldhatja a problémát, mert igazából a fejben dől el a dolog: meg vagyok róla győződve, hogy a folyamat öngerjesztő, tehát ha egyszer sikerül, megvan a sikerélmény, azután sikerülni fog.

2011. jún. 26. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Bizonyára klausztrofóbiás a párod nemi szerve ... Egy váratlan pillanatban kapd el, rántsd le a nadrágját, lökd az ágyra és fóliázd be... 100%-os siker ;)
2011. jún. 27. 11:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!