Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket nem zavarnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket nem zavarnak a külföldi srácok? Konkurencia, miegymás.

Figyelt kérdés

Annyira el vannak a magyar lányok a külföldi pasiktól.Nem veszik észre, hogy az itt tanuló külföldiek nagy része csak kiéli azt, amit otthon nem szabad...

Egyszer egy csajnak bedobtam hogy osztrák vagyok és hogy csak nem régóta vagyunk itt a családdal, még aznap este megtörtént.

Szerintem tudat alatti az egész.Valamiért izgalmas lehet, szerintem alaptalanul.

Olyan helyről származom, ahol több nép él egymás mellett, és megállapithatom, hogy minden nép között vannak bunkó állatok,még mielőtt az lenne hogy csak a magyar pasik bunkók.

2011. jún. 26. 04:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
engem pl.idegesít a sok külföldi és egyáltalán nem hoz lázba hogy külföldivel legyek.egyetlen egyszer volt egy portugál fiúm,de azt kell mondanom,hogy mind szex terén,mint intelligencia terén inkább a magyar férfiak mellett teszem le a voksom 28/n
2011. jún. 26. 05:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. :)
2011. jún. 26. 05:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem mindenkit vonzz az ismeretlen.Neked nem tetszenek a külföldi lányok?Csodálkoznék,ha nemet mondanál.Magyar fiúja bárkinek lehet...Nekem is volt külföldi fiúm (egy félvér srác,amerikai,csak itt végzett egyetemet,azóta is itt él Magyarországon),nagyon nagy szerelem volt köztünk.Nagyon tetszett külsőre és amúgy is ritka jó ember és kedves volt.Nekem nagyon bejönnek az egzotikus fiúk !!!(pedig mára magyar férjem van ;),de hűséget fogadtam és vakságot nem :P)Szóval kinek a pap,kinek a papné :)!!! Ne a külföldiek idegesitsenek,hanem próbálj te kitűnni valamivel az átlagból,mert az szerintem tény,hogy a magyar fiúk között a mai világban kevés a normális!!!De szerencsére nekem a férjemmel minden klappol!!! ;)Jó tudom nem minden a külső,de nézhetjük azt is, hogy a magyar nők ugye a szépségükről hiresek,és ezt mindenhol elismerik.Szerintem pedig,külföldön sokkal több jóképű férfi van,mint itt.Szóval én nem itélem el,ha valakinek külföldi párja van,mindenkinek magánügye ki kivel találja meg a boldogságát.Szerintem ha nem ismerkedek meg a férjemmel ,akkor én is biztos kimentem volna külföldre ,és akkor könnyen lehet,hogy nem magyarral házasodtam volna.(Hozzáteszem,nem bánom,hogy igy alakult,mert mára csodás családom van :)) )
2011. jún. 26. 06:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert ha nem lennének itt külföldi srácok, akkor se lenne semmi esélyem a lányoknál.
2011. jún. 26. 07:40
 5/12 anonim válasza:
szerintem a pénz miatt. mivel külföldi, és más országban tanul, biztos sok a pénze. meg ugye az nem fogja/tudja majd szétkürtölni, mekkora redvás ribanc a csaj. a nők így "k-urváznak".
2011. jún. 26. 08:11
 6/12 anonim válasza:
mint ahogy a hírességekkel is ezért feküdnek le...
2011. jún. 26. 08:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Én apám ágán albán vagyok ez Magyarországon valahogy nem olyan menő, bár van akinek tetszik :) Szerintem a csajozás legkevésbé a származáson múlik, rossz irányból közelíted meg a dolgokat.
2011. jún. 26. 08:57
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, de valahogy azok a külföldiek a fasza csávók, akikről csak rosszat hallani a tv-ben.Az albánokat lehet hogy lenézik, mivel elmaradott ország,Koszovó is az, de családcentrikusak, sok gyerek van, nekik ez fontos, én az ilyesmivel szimpatizálok.Na ez nem illik be a mai globális ócska világ trendjébe.
2011. jún. 26. 15:49
 9/12 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak :

Engem nem vonz az ismeretlen.3 éve tanulok itt Pesten, addig nem itt éltem.Ahonnan vagyok, ott nagyon kevert az népesség, vannak magyarok,szerbek,horvátok,bunyevácok,még albánok is, ruszinok.

Mindig is jobban örültem egy szép magyar lánynak, mint egy akármilyen másiknak.

Persze Magyarországon is meg lehet érteni, mivel itt eléggé homogén magyar minden, persze ha leszámitjuk a külföldieket.És pont ezért érdekesek.

2011. jún. 26. 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem pl bejönnek nagyon a külföldiek, mert érdekesek.volt már egy éjszakásom 2német 1 angol de magyarokkal 1.nap biztos nem feküdnék le mivel ök nem mennek haza ök ittmaradnak velük komolyabb is lehet...
2011. jún. 30. 09:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!