Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire szeretitek a szájpeckeket?
Figyelt kérdés
Meg mondhatnátok valami élménybeszámolót is meg hogy hogy szeretitek jobban hogy ha a fiun van vagy hogy rajtatok:)2011. jún. 25. 22:21
1/24 anonim válasza:
én egyáltalán nem szeretem :D ez van
2/24 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
3/24 anonim válasza:
szerintem izgató :D én nagyon csipem :D
4/24 A kérdező kommentje:
én szerintem is nagyon izgató csak sajnos még nem volt kivel kipróbálnom :(
2011. jún. 26. 23:28
6/24 A kérdező kommentje:
Férfi:D Miért?
2011. jún. 27. 22:31
7/24 A kérdező kommentje:
Ja amugy szeretném valakivel kipróbálni szóval irhattok E mail t nyugodtan,tartós kapcsolat is szóba jöhet simán :) ha kell még képet is küldök:)
2011. jún. 27. 22:47
9/24 anonim válasza:
Mi a címed finom falat?
Mari néni 78/N
10/24 A kérdező kommentje:
hát még fiatal vagyok 22 :D
2011. jún. 29. 22:48
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!