Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehetnek ezek a tünetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehetnek ezek a tünetek?

Figyelt kérdés
Mitől lehetneka következő tünetek? : amikor a barátommal lovagló pózban szexeltünk, kicsi nyomást éreztem a méhem körül és annál kicsit lejebb, de tuti nincs semmi bajom, most voltam szűrő vizsgálatokon és mindent rendben találtak. Valamint amikor ő volt rajtam, miután 69 eztünk, tehát amikro betette, kisbb viszkető érzésem volt, de nincs semmi betegségem, gomb vagy vmi, és kb fél 3 fele fürödtem is, ma, szal nem vagyok higéniátlan...meg van amikor, a zex után fájt ahüvelyem,de nem az egész és nem is bent mlyen, hanem inkább kint, a szélén, remélem vmennyire érthető, mert arra nemtudok szakszór, tuti h nem az ajkaim ... remélem kapkm normlis választ a kérdésemre, bunkók és helyes írást, valamint foggalmazást kritizálók kíméljenek, köszi...
2011. jún. 25. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Lovaglóban lehet azért fáj mert a méhszájadat bökdösi, nekem is gond volt az exnél.

24/F

2011. jún. 25. 22:19
 2/9 A kérdező kommentje:
De nekem nem volt eddig semmi bajom, szal nem hiszem h az lenne a bajom...
2011. jún. 25. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:
37%

Nyomást érzel,amikor nyomnak?

LOL

2011. jún. 25. 22:24
 4/9 A kérdező kommentje:
írtam h ÉRTELMES válaszokat lécci...
2011. jún. 25. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudok mit kezdeni veled...

Nem fáj semmid,csak érzed a nyomást.

Gyakran előfordul,elhiszed?

2011. jún. 25. 22:36
 6/9 A kérdező kommentje:
mi az h "elhiszed ?" nem nem gaykran , de egyszer volt már iylen, de nicns semmi bajom, ha lenne a szűrő vizsgálat kimutatta volna... am meg aki nem ért hozzá, ne is írjon, kössz!
2011. jún. 25. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
szúró érzés lehet peteérés tünete is, esetleg kisebb felfázás, vagy csak simán a méhed erősen érinti a barátod..a viszkető égő érzés, pedig lehet a dörzsöléstől,vagy pl nem jó a tusfürdőd, esetleg mégis valami pici fertőzésed van.Ha nincs semmilyen szokatlan hüvelyfolyásod, akkor én sem tudom mi lehet ez ... :S
2011. jún. 25. 23:32
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jún. 26. 12:17
 9/9 A kérdező kommentje:
hát elég nagy esélye van annak h a tusfürdőm rossz, mert a szex után lefürödtem dove-val és már nem votl bajom sőt most sincs...,köszi mgé egyszer a választ
2011. jún. 26. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!