Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fontos! Sexy szoláriumozás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Sexy szoláriumozás kérdése?

Figyelt kérdés
nem egészen ide tartozik,de mégis :) szóval hétfőn megyek szolizni és szeretnék csinálni oda le a hasamra egy kis szívet,/ remélem tudjátok mire gondolok/ és az lenne akérdésem hogy azt mivel tudom megcsinálni? mivel ragasszam fel ? mert nekem van ilyen.. matrica félém ami inkább papírból van. az nem ég meg vagy ilyesmi ?
2011. jún. 25. 20:43
 1/8 A kérdező kommentje:
És 16/L vagyok. :)
2011. jún. 25. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hjajj, de sok gondod van...
2011. jún. 25. 20:55
 3/8 kevin42 ***** válasza:
Szerintem bármit odatehetsz nem fog odaégni . Csak egy tipp. Álló szoliba menny az sokkal jobb!:)
2011. jún. 25. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
szigetelőszalag
2011. jún. 26. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Már bocsáss meg, de ez szerintem nevetséges, már aztis undorítónak tartom amikor valaki szoliba megy(a természetesség híve vagyok) és akkor még egy kis szivecskét is odaakarsz égetni magadra, b.zdmeg???jujujujjajajjajaa ááhhhh
2011. jún. 26. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
hát mivel a szexulaitás kérdéshez írtál mond egy pasinak h verje oda és rajzoljon egy szivet:D
2011. jún. 26. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
szépen kimész a kertbe és napozol, hidd el, sokkal természetesebb a hatás, akkor meg akármit odarakhatsz :)
2011. jún. 26. 19:15
 8/8 A kérdező kommentje:
a szívecskét azért szeretném megcsináltatni mert a barátomnak nagyon bejön.egyépként nemtudok a szabadban napozni.. mert már egy hete minden nap 12 környékén kifexem és b délután 4ig kinn vagyok.. és még alig barnultam vaalmit.. :s nem barnulok:S és mostmegyek táborba.. Balatonra ahól meg félek hogy nagyon leégek.. ezért kell elmennem szolizni.
2011. jún. 26. 20:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!