Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tomi1963 kérdése:
Igaz-e, hogy a vörösbortól nem megyek el annyira hamar?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 20:42
1/8 A kérdező kommentje:
(fiú vagyok)
2011. jún. 25. 20:44
2/8 anonim válasza:
Alkohol hatására én sokkal nehezebben megyek el.Pedig korai magömléssel küzdök egyébként.De ha iszok akkor már az első menetet is kibírom legalább 15 percig! :)
3/8 anonim válasza:
"Alkohol hatására én sokkal nehezebben megyek el.Pedig korai magömléssel küzdök egyébként.De ha iszok akkor már az első menetet is kibírom legalább 15 percig! :)"
:D :D :D Hahahahahahahahaha
4/8 anonim válasza:
Te ne röhögj...ha nem lennél szűz,te is tudnád hogy ez így van XD
5/8 A kérdező kommentje:
és lehetséges,hogy a piától hamarabb elmegyek mert én amior pia nélkül csináltam sokkal tovább bírtam mint piával
2011. jún. 25. 22:11
6/8 anonim válasza:
Ez marhaság...az alkohol csak eltompítja az érzékeidet,semmi mást nem csinál.
7/8 anonim válasza:
hát messzire nem mész, mert megkell inni ..
8/8 Paulik Áron válasza:
Az alkohol gyengíti a szexuális teljesítőképességedet, miközben felkorbácsolja a vágyaidat, szóval elvileg lehet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!