Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel ki szeretném próbálni a popsi szexet, disznózsírral próbálkoztunk, de úgyis fájt neki, sikosítóra nincs fedezetünk ezért csak háztartási kellékeket tudunk hasznosítani. Mivel probálkozzunk még esetleg?
Figyelt kérdés
lécci csak értelmes válaszokat :) fontos lenne!!!2011. jún. 25. 20:39
11/21 anonim válasza:
Hát igen! Ezért szeretem én a katolikusokat... A vallásosság mintapéldái... Semmi álszentség...
12/21 anonim válasza:
de netre van zsé?fura háztartás
verd fejbe lapáttal akkor elájul és ha nincs magánál akkor nemfáj...
13/21 anonim válasza:
EZ FAKE! Szerintem nem katolikus vagy, hanem barom, ha ilyet csinálnál a barátnőddel, mindenesetre ő se komplett, ha hagyja!
14/21 anonim válasza:
Köszönöm, jót röhögtem (:
Csak hogy tudd, az igazán vallásos katolikusok házasságig nem szexelnek, se normálisan, se popsiba.
Remélem nem komoly a kérdés. Szegény barátnőd:|
16/21 A kérdező kommentje:
köszcsii a válaszokat mi is jót visitottunk! FUCKYEA!!
2011. jún. 25. 21:57
17/21 Cho-CoLatte válasza:
amugy meg a legegyértelműbb a testápoló.. sztem az mindenkinek van otthon.. fujj már zsír XD blöá XD
18/21 A kérdező kommentje:
ez jutott eszünkbe ne kritizáld a kérdést ;D
2011. jún. 27. 16:39
20/21 anonim válasza:
Nem szép dolog a végén letagadni, hogy tényleg így csináljátok...:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!