Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg a higiéniát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjátok meg a higiéniát együttlétkor, amikor nem otthon történik az aktus?

Figyelt kérdés

Főként a kezeket hogyan lehet tisztán tartani? Hiszen rengeteg kosz van a kezünkön, ami aztán elég nagy zűrt tud okozni a későbbiekben.

A kézfertőtlenítő gél erre a célra megfelelő? Tényleg elpusztít minden baktériumot, és így már lehetünk biztonsággal együtt?

Köszönöm szépen a válaszokat előre is.

2011. jún. 25. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
intim törlőkendő+ valami kéztörlő kendő....vagy esetleg popsi törlő az biztos tisztaság....de lehet a gél az a kézről a nemi szervekre kerülve nem ideális...:S ki kell próbálni :S
2011. jún. 25. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

popsitörlő.

én úgy hallottam,hogy azok a gélek semmit nem érnek.

2011. jún. 25. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó a gél, de meg kell várni amíg elpárolog belőle az alkohol különben csípni fog, várjatok amig már száraznak érzitek.
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én régebben mindig elkaptam a gombát mikor nem mosta meg a kezét a párom, utána volt egy idöszak amikor megmosta és akkor kaptam el, de mostmár nem érdekel és nem kapom el és nem mossa meg xD de amugy intim törlőkendő meg amiket leirt az elözö
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
alkoholos törlőkendő, vagy nalam amugy is mindig van viz..
2011. jún. 25. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. jún. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!