Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti lefeküdnétek egy olyan pasival akinek egy heréje van?
Figyelt kérdés
Herecsavarodásom volt és kioperálták az egyik herémet...2011. jún. 25. 19:28
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) Most végre tényleg megnyugodtam:D
2011. jún. 25. 21:15
12/23 Timpike válasza:
nem a heréken van a lényeg, hanem azon milyen játékos:)
22/L
13/23 anonim válasza:
NEkem három van, adjak kölcsön? XD
14/23 The_Rain válasza:
Szerinted azt számolgatják? :D
15/23 anonim válasza:
szerintem nincs baj , ha csak egy van az nem túl lényeges :)
nem azon múlik hogy jó vagy e az ágyban
16/23 anonim válasza:
ha szeret egy lány akkor megfogja érteni...ugysem a farkad operálták le:D....csak hülyülök...nem ez télleg így van..ha esetleg meg nem akarja akkor meg tudni fogod h ő nem azért szeret amiért!!!...
17/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem probléma.. Nem hiszem,hogy problémát okoz az ágyban.. A lényeg, hogy jól vagy :) És egyetértek,hogy nem a vizuális dolgok érdekelnek minket! Nyugalom! :)
18/23 anonim válasza:
hülye vagy ezzel még csajozni is lehet, még simán lehetsz féltökű dugóművész
19/23 anonim válasza:
Szerintem engem egyáltalán nem zavarna. :D Most így elképzeltem és tök mókás lehet... XD Már bocs. :D De amúgy azt hiszem van ilyen hereimplantátum, ha nagyon zavar megnézheted mennyibe fáj egy ilyen.
20L
20/23 Hubai válasza:
XDXDXDXD hatalmas één már csak azért is tolnám eled ha lány lennék h megnézzem:D:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!