Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért élvezek el túl hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezek el túl hamar szex közben lány létemre?

Figyelt kérdés
17/L vagyok,és nemrég vesztettem el a szüzességem a barátommal.Nagyon meglepődtem,mert mindenkitől azt hallottam,hogy fáj,vérzik,stb,nekem érdekesmód nem vérzett,és csak a behatolás fájt,meg még egy picit,de utána nagyon jó volt.(Persze mindenkinek más a teste,ezt tudom.)Mikor másodszorra csináltunk más alkalommal,meg harmadszorra,negyedszerre,akkor talán nem kellett öt perc és elélveztem.Nagyon szeretem a páromat : ) meg kb már attól felizgulok lány létemre hogy megcsókol...Lehet hogy ettől van?Csak mert szeretném ha hosszabb ideig szeretkeznénk,mint kb tíz perc,ez nagyon fura,mert ő meg mindig utánam élvez el,de hát nem vagyunk egyformák : ) Szóval én örülök hogy nem fáj már meg mindig egyre jobb,csak szeretném ha hosszabb ideig tartana,mivel lehetne elérni ezt?Esetleg tudnátok valami tippet adni arra,hogy hogyan lehetne még jobb ? : ) mármint a barátomnak,köszi : )
2011. jún. 25. 19:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hülyén hangzik, de...

...még egy kör? ;D

2011. jún. 25. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:

ennek csak örülj, sztem a barátod is nagyon örül neki..:)

ha neked elég 1menet, akkor barátodat ne hagyd "úgy", szájjal is befejezheted.:)

de egyébként lehet több menet is, nem? kis szünettel.. addig meg a barátodról "gondoskodsz"..?:P

2011. jún. 25. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
És az olyan rossz érzés lenne ha még elmennél párszor míg ő is befejezi? XD
2011. jún. 25. 19:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Sosem hagyjuk abba addig ameddig ő nem megy el,meg nem is hagynám :$ Az milyen szemétség lenne már : D
2011. jún. 25. 19:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Őő..amugy meg nugy tudom hogy egy pasinak nem nehezebb pl egy éjszaka alatt többször is felizgulni?Meg egy lánynak könnyebb? : ) de lehet rosszul tudom
2011. jún. 25. 19:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerencsés alkatod van szexuálisan, mondjuk én is ilyen vagyok, egy szeretkezés alatt akár 3-6szor is el tudok menni. Örülj neki ;) Amúgy pasiknál is különböző, van, akinek egy élvezés után órák kellenek, van akinek meg csak 20 perc a következő menetig...
2011. jún. 25. 19:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Áááá! Valld be h azért tetted fel a kérdést h irigykedjünk. :D:D:D:D:D
2011. jún. 25. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Őőő, nem nagyon értem a kérdés. Ez mitől probléma egy lánynak? Ha pasiról van szó, ott általában vége a mókának (bár van akinél nem), de te elélvezhetsz 20x is, ha ő bírja addig. Komolyan nem értem hol a probléma! O.o
2011. jún. 25. 20:11
 9/14 anonim válasza:
szerintem az előző életedben férfi voltál :D
2011. jún. 25. 20:12
 10/14 anonim válasza:
lehet, hogy nem hiszed el, de az is lehet, hogy fogalmad sincs mi az az orgazmus :\
2011. jún. 25. 20:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!