Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KOkka200 kérdése:
Szerintetek terhes lett?
Figyelt kérdés
Az van hogy lefeküdtem a barátnőmmel, és eléggé felizgultam 20 perc után elélveztem ő még nem pihentem egy kicsit és fojtattam tovább a dolgot. És kicsit spermás volt még a farkam, szerintetek terhes lesz? nagyon félek, és elfogyott a kotonom pont akkor! :'(2011. jún. 25. 17:50
1/4 anonim válasza:
Elég nagy rá az esély, hogy teherbe esik. Szép volt fiam!
2/4 anonim válasza:
Bőven van rá esély. Nem ártana tudni, hogy a párod a ciklusának mely részén tart. Ha a vége felé (tehát pár nap és megjön neki), akkor kisebb az esély (bár akkor sem zárható ki). Egyébként, ha ő nem aggódik, te se tedd.
3/4 anonim válasza:
Nem lesz minden együttlétből gyerek... sok minden bejátszik, mondjuk hogy milyen ciklusban van.
De könyörgöm nem hallottatok még esemény utániról? :S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!