Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orgazmuskimaradás antidepressz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmuskimaradás antidepresszánstól. Kinek van hasonló tapasztalata? Van megoldás? Pl. ClitoreX krém vagy hasonló rásegítés jó lehet?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Előtte álomszerű szexuális életem volt, hatalmas hüvelyi orgazmusokkal. De egy gyógyszer (amit muszáj szednem pánikbetegségre) mindent tönkretett. :( Olyan írjon, akinek (vagy párjának) volt hasonló tapasztalata, és találtak megoldást.
2011. jún. 25. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Én sosem szedtem semmit,de mióta van orgazmusom,nem pánikolok.
2011. jún. 25. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is antidepresszánst szedtem és nekem sem volt tőle. Bár a doki is elmondta előtte, és a betegtájékoztatón is rajta volt. Én abbahagytam a gyógyszert, csak így sikerült. :) Bár most sűrűbben kell dokihoz járni emiatt... :(

Gondolom egyén függő is, de én mondtam a dokimnak, hogy lehetne-e márt és mivel már annyira nem voltam rászorulva a gyógyszerekre így maradtunk abba, hogy akkor szünet és meglátjuk mi lesz.

Szerintem Te is konzultálj a dokiddal ez ügyben :)

2011. jún. 25. 16:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajna ez nem így működik. Most nem akarok kiselőadást tartani a pánikbetegségről, lényeg, hogy ez is olyan,mint ha pl.tüdőgyulladást kapsz, azaz ugyanúgy nem tehetsz róla és ugyanúgy nem tudod akarattal kontrollálni.
2011. jún. 25. 16:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Második: nem akarom a gyógyszert abbahagyni, mert amire szedem, az szörnyű volt, és az úgy elmúlt tőle, mintha sose lett volna. :(
2011. jún. 25. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is szedtem antidepresszánst, és jó kedvem volt, nem is gondoltam a szexre, nem is kívántam és nehezen volt orgazmusom.férjem is azért hagyta abba, mert alig jutott eszébe a szex és én is abbahagytam
2011. júl. 3. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a "kis berregő barát" vált be, előjátéknál bevetettünk vibrátort, meg én is többet "segítettem" rá kézzel, mint egyébként, így sikerült áthidalni a helyzetet.

Igaz, teljes kimaradásról nem lehetett beszélni, mert orgazmusom volt, csak lejárt a jogsim, mire sikerült.

2011. júl. 3. 13:52
 7/7 szamo77d ***** válasza:

Olyan gyógyszer is van, amitől fel se áll! A gyógyszer

elhagyása után ez a kellemetlen mellékhatás elmúlik!

2011. júl. 3. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!