Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmuskimaradás antidepresszánstól. Kinek van hasonló tapasztalata? Van megoldás? Pl. ClitoreX krém vagy hasonló rásegítés jó lehet?
Én is antidepresszánst szedtem és nekem sem volt tőle. Bár a doki is elmondta előtte, és a betegtájékoztatón is rajta volt. Én abbahagytam a gyógyszert, csak így sikerült. :) Bár most sűrűbben kell dokihoz járni emiatt... :(
Gondolom egyén függő is, de én mondtam a dokimnak, hogy lehetne-e márt és mivel már annyira nem voltam rászorulva a gyógyszerekre így maradtunk abba, hogy akkor szünet és meglátjuk mi lesz.
Szerintem Te is konzultálj a dokiddal ez ügyben :)
Nekünk a "kis berregő barát" vált be, előjátéknál bevetettünk vibrátort, meg én is többet "segítettem" rá kézzel, mint egyébként, így sikerült áthidalni a helyzetet.
Igaz, teljes kimaradásról nem lehetett beszélni, mert orgazmusom volt, csak lejárt a jogsim, mire sikerült.
Olyan gyógyszer is van, amitől fel se áll! A gyógyszer
elhagyása után ez a kellemetlen mellékhatás elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!