Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kipróbálom egy másik lánnyal akkor lehetséges hogy annyira megtetszik hogy utána már nem akarok férfiakkal szeretkezni?
Lánnyal nagyon jó, hidd el:) Igaz, hogy én csak lánnyal vagyok együtt, meg lányok érdekelnek , de tudom mi a jó:)
18/L
Szinte, hisz egy férfi test alapvetően undorító. A nők csak ösztönből/neveltetésből/megszokásból/rendes család kedvéért szeretik mégis a férfiakat.
Amint megtapasztalod milyen egy áramvonalas hamvas gyönyörű testet simogatni, szép kerek formás mellekkel, meg nézni ahogy ott piheg nem akarsz majd visszatérni egy undorító lihegő göcsörtös szőrös faszhoz.
24/F
Már nem azért, de ezt csak leszbikus és biszexuális nők gondolhatják így ahogy ti. Heteroszexuális nőnek nem kellene másik nő.
Amúgy meg ízlések és pofonok különözőek. A 100%-osan homoszexuális férfiak pedig a női testet tartják undorítónak, visszataszítónak, és a "göcsörtös, szőrös f@szra" gerjednek.
Egy heteroszexuális férfi.
Én vagyok 16:18
Én is férfi vagyok, és heteroszexuális.
Én egész egyszerűen nem tudom elképzelni mit szeretnek a férfiakon a nők, részben ezért is vagyok gátlásos előttük (sportolok magas vagyok nem vagyok kövér semmi gond nincs velem)
És ez tévedés, hogy a homoszexuális férfiak undorítónak találják a női testet. Nekem van egy ismerősöm, megkérdeztem hogy képes a f@szra gerjedni meg egyáltalán mit éreznek amikor meglátnak egy női testet. Nekem annyit mondott hogy semmit nem érez, mintha akármilyen hétköznapi tárgy lenne.
Hetero nők is simán ölelgetik meg fogdozzák egymást, egyáltalán nem undorodnak.
Ellenben egy hetero férfi (ahogy én is) elhányná magát egy férfi érintésétől ha az bármilyen módon több egy kézfogásnál...
miért ne kellene?
én mondjuk hetero vagyok,persze szép-szép a női test, de mégiscsak férfival jó szeretkezni
nem is tudom,hog nő nővel hogy tudna...mert csak az orál sztem előjátéknak elég csak
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!