Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keres kulfoldon egy ejszaka alatt egy prosti?
ma 13:28-es profi vagy. :D No nem úgy. XD Bár kitudja.
És a Skandináv országokban és Angliában ahol nincs idegen forgalom fizetés napon és azt követő napokon nagy hajtás van majd pangás. A strici amúgy nem jellemző. És a legtöbb országban nagyon súlyosan büntik is őket. Persze ha a maffia visz ki az más tészta.
Análszex az sok nyugati országban nem levárt, komoly extra.
nem kell hozzá külföldre menned.
nővérem Budán reggel 8tól este 7ig saját albérletben fogad igényes ápolt kuncsaftokat akikkel 10-15e ft-os órabérben foglalkozik. +az extrák amik felvihetik az órabért akár 20e-ig is.
kb 80-120ft-ot keres naponta heti 5 napban. havonta 20-22 napot dolgozik.
ha kifizeti az albérletet, a rezsit, a gumikat, a kocsi részletet meg az apróságokat akkor is kb 1.5M Ft-ja marad havonta amiért nem csinált semmit csak széttette a lábát.
jövőhéten megyek én is a felette lévő emeletre "dolgozni".
lehet h ezért mindenki krvának tart és az is vagyok, de 3-4 év alatt össze tudom szedni a nagy házat szép kocsival és sok sok pénzzel, amit sokan 40 éves korukban sem érnek el.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!