Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik titeket zavar ha egy csajnak csak válig érő haja van?

Figyelt kérdés
minden pasi azt mmondja h a hosszu haj de a rövid haj is lehet szép imádom a hajam gesztenyebarna a szemem pedig gyönyörű kék szépen illenek egymáshoz
2011. jún. 25. 15:47
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

Lásd.: Gomes

Úúú, milyen szexi. xDD

2011. jún. 25. 16:16
 12/27 A kérdező kommentje:
Rihhanának minden jól áll mert gyönyörű az arca
2011. jún. 25. 16:18
 13/27 anonim ***** válasza:
10%

milyen suttyó hívja a fiúkat, férfiakat pasiknak?

vagy ennyire rossz helyen élsz? :(

2011. jún. 25. 16:33
 14/27 anonim ***** válasza:
Aczél..te nem pasi vagy?
2011. jún. 25. 16:35
 15/27 anonim ***** válasza:
legfeljebb srác. de nem sértődöm ám meg a férfira vagy a fiúra sem.
2011. jún. 25. 16:38
 16/27 anonim ***** válasza:

Krapek, manusz, kiscsávó, hapsi, fazon, muki stb.

Ezekkel hogy állsz? :)

2011. jún. 25. 16:41
 17/27 anonim ***** válasza:
7-8 éves "szleng"...XD
2011. jún. 25. 16:42
 18/27 anonim ***** válasza:

jó, viccből jöhet :P

a muki meg.. hehe, nagyon aranyos. nyilván nem egy idegentől.. :) de ha úgy szólna a kérdés, hogy "Mukik, titeket zavar ha egy csajnak csak válig érő haja van?" azon nagyot mosolyognék :)

2011. jún. 25. 16:43
 19/27 anonim ***** válasza:
Olyasmi hajam van, mint az előző kommentben Rihannának. Azért jó lenne, ha el tudnátok különíteni a "tüsi" hajat a rövidtől. Nekem fel van állítva hátul (3-4 centis), elöl viszont van normális frufrum, oldalt a fülemre is rálóg. És RÖVID kategóriába tartozik. Tényleg bocs mindenkitől, de tudjuk már helyesen használni a kifejezéseket. Amúgy nem elfogultságból, de szerintem épp úgy lehet nőies. Nekem is volt hosszú hajam, nem állt jól. Most rövid van, jól áll. És nincs fiús kinézetem, sem "ápolatlan, lusta vele foglalkozni" fejem. Az ilyet is be kell szárítani, ha nem 2 centis..
2011. jún. 25. 16:44
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a "rövid" hajó nők tetszenek, persze van olyan hosszú hajú nő aki szintén tetszik, ez leginkább attól függ meik áll jól neki
2011. jún. 25. 18:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!