Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi kalória van az ondóban? El lehet tőle hízni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 15:40
11/28 anonim válasza:
igen el leehet, fogyassz helyette hideg pacalt forró kávéval és zsírszalonnát olajjal
12/28 anonim válasza:
Egy ejakulátum 2-5 ml (2-5 gramm). Ha ezt a fehérje kalóriaszintjével, 4,1 kal/gramm - számoljuk (jóllehet a víztartalma 90%, de tartalmaz némi fruktózt is), akkor az egy farokra és egy nyeletre számolva 8,2-20,5 kal. Jó sokat kéne ahhoz nyelni, hogy ez a napi energiabevitelt befolyásolhatná. Ezt még Cicciolina se tudná véghezvinni.
13/28 anonim válasza:
kevesebb kalória van benne, mint ami a kinyeréséhez szükséges, úgyhogy inkább fogyókúrás repceptnek ajánlanám :D
14/28 anonim válasza:
Mondjuk az elefánt, vagy a ló esetében egy kicsit más a helyzet!!! :XD (a mennyiség is!)
15/28 KÁLLAI ANIKÓ válasza:
dxdxdxddxdxdxdxdxdxd te se vagy semi
16/28 Motoros Medve válasza:
Remélem, hogy e sok megnyugtató válasz után, nagyon rákapsz, és inkább nyeled, minthogy alul bemenjen... Úgyis már nemzeti sport a hülyeség e kis csonka hazánkban... :D
Legfőbb üzenet: ne szaporodj!!! :)
17/28 anonim válasza:
"KÁLLAI ANIKÓ válasza:"
Ez nekem szólt? :D
18/28 anonim válasza:
nem hizlal hidd el nekem , nyelj amennyit akarsz :P :D
19/28 Kapalo válasza:
Nekem gyomorsav túltengés ellen ajánlották és ezért napi 3x1 adagot kelett bevennem, és nem híztam tőle egyáltalán. Hozzá jutni nehézkes egyébként, többek között ezért nem ajánlom.
De vigyázz vele, mert ha kólával veszed be teherbe eshetsz tőle!
20/28 anonim válasza:
Tényleg van benne kalória, de fele annyi mint amennyit utána egy félórás szexel ledolgozol ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!