Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös puncit vagy szőrös hónaljat választanád?
szerintem a punci ha szőrős, ha nem, mindennél jobb. Szóval ha azt kérdeznéd, hogy legyen keze, de ne legyen p*nája, vagy ne legyen keze, de legyen p*nája, akkor az második a nyerő.
Ha a hónalj még le is izzad, akkor sem annyira síkos mint egy...
Magyarán mondva mit akarsz ezzel a kérdéssel?
Én lány vagyok, de most gondolkodjunk egy kicsit:
-ha egy lánynak szőrös a hónalja és egy ujjatlan blúzban vagy trikóban jelenik meg valahol valszeg, hogy igénytelennek tartják (bár ezt is el lehet takarni)
-de ha a puncija a szőrös nagy valószínűséggel azt csak a partnere látja és ha ő elfogadja akkor ahhoz másnak nincs köze és nem is fog róla tudni
Tehát ilyen szempontból még mindig jobb a szőrös punci
valahogy én egyiket sem tudom elképzelni egy lányon.persze ha egy csikra van borotválva a puncin, az tényleg nagyon szép tud lenni (már akinek; )).de ha egy lányt ha vetköztetnék és látnám hogy a honalján vagy a punciján bundás, azonnal mondanám neki hogy takarodjon el borotválkozni.nem szép ha egy lány(!!!) nem figyel oda a szörzetére: //.
és hogy válaszoljak a kérdésedre: punci, de csak ha igényesen szörös.
Aki a szőröst nem becsüli, a kopazst nem érdemli!
:D
Szőrmókos punci és hónalj is tud izgalmas lenni!
De ha a hónalj szőrös, a punci is legyen az!
"Aki a szőröst nem becsüli, a kopazst nem érdemli!
Szőrmókos punci és hónalj is tud izgalmas lenni!
De ha a hónalj szőrös, a punci is legyen az!"
nagyon nagy :'D
Köszönöm!
Igyekszik az ember!
A szőrös puncival semmi bajom.Néha jó a változatosság.
A hónajkutyát viszont nem vállalom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!