Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már nem kíván a barátom! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem kíván a barátom! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

kicsit erős kifejezés, ez a "nem kíván" de mostanában így érzem.Őszintén nekem szükségem van hetente olyan 4x a szexre.de sztem ez normális is. Régen ez állatába megvolt, semmi bajom nem volt ezzel a dologgal.

most együtt vagyunk 15 hónapja.feltűnt az h neki elég heti 1 alkalom.Most már kb az van h esténként én nyüstölöm, mászok rá, stb... mert tudom h nekem kell, amúgy nem lesz semmi.

És ez is zavar persze, azért néha a csaj is kezdeményezzen, de mindig? vagyis az esetek 80%-ában?:S szóval szeretném az h ő kezdeményezzen, de igen, arra van h egy hetet kell várnom:S és mielőtt azt írnátok, már beszéltem vele erről, mondtam neki h ha unalmas vagyok, szóljon, mert így meg úgy tűnik.és azt mondta h nem, csak sokszor fáradt, meg minden:S de ilyenkor is? egésznap semmit nem csinálunk, csak fekszünk, meg ilyenek.:S Rosszul érzem magam, nemtudom mit tehetnék, hogy valahogy visszaszerezzem ezt a dolgot. :( pedig megteszek mindent, amit csak akar, és ha már elkezdődik maga a szex, akkor minden oké. csak majdnemhogy könyörögni kell:S szóval valaki adjon már tanácsot légyszi, mert már semmi önbizalmam nincs:(

(jah korunk: én most leszek 18, ő 20)

2011. jún. 25. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Elég gáz, nálunk is volt ez az exemnél csak én voltam a férfi fél :) Nekem az volt a bajom, hogy sokat problémázott az exem szex közben (menjek ki mossam le az előváladékot 3x orál előtt aztán 1x mielőtt felhúzom az óvszert, nem dughattam be teljesen mert azt mondta hogy már a méhszáját birizgálom, csomó póz nem volt jó neki mert 1. kényelmetlen 2. úgy túl mélyen bemegy)

Aztán nekem az hiányzott hogy úgy istenesen pakoljam neki, de hát azt nem lehetett, figyelni kellett hogy nehogy teljesen csutkáig betoljam.

Egy idő után meguntam és inkább leszartam, néha rutinosan kaffantottunk de semmi extra, ugyanígy hetente.

2011. jún. 25. 14:13
 2/7 A kérdező kommentje:
íh:\ hát én ennyire nem problémázok, lassan örülök ha magától hozzámér ..vagyis ha eszébe jut a dolog magától.de tényleg annyira fura, ha már elkezdjük annyira jó, és tudom hogy neki is, akkor nem problémázik azon hogy ilyen fáradt, meg olyan...érdekes. valahogy újra meg akarom 'hódítani' csak nemtudom hogy:(
2011. jún. 25. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen heti 1? Jól látok?

Nagyongyorsan szabadulj meg tőle,mert 30 évesen évi 1 lesz..

2011. jún. 25. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az érzelmekkel van probléma, nem a fáradtsággal. Nálunk is ez volt, csak én lányként nem kívántam a párommal a szexet. Együtt voltunk 2 évig, az első 1-1,5 év úgy telt el, hogy heti 2-3 alkalommal biztosan szeretkeztünk. Minden tökéletes volt, aztán amikor a kapcsolatunk kezdett kihűlni, az érzelmek elmúlni, átalakultunk egy iszonyat szoros barátságba, akkor már a vágy is elmaradozott. Ő nyüstölt, én nem kívántam... ha sikerült rávennie akkor élveztem, nem volt gond, de a lelkem mélyén mindig ott volt, hogy nem az igazi. A kapcsolatunknak azóta vége lett.

Mondd el neki újra és újra hogy nem érted mi történt veletek és szeretnéd, ha helyrehoznátok. A legegyszerűbb kifogás az, hogy fáradt. Olykor előfordul persze, de nem Heti 7 napból 7-szer és akkor is non stop...

2011. jún. 25. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:
igen jól látsz:S én is ezt mondom, h azért ilyen fiatalon ... :\ annyira nyomaszt már ez a dolog. főleg h magamat emésztem, hogy miért? miért nem vagyok már neki jó ?:S biztos van valami oka, amiért így megritkult ez a dolog:S vagy csak tudja h kb bármikor vehető vagyok a dologra, és így nem parázik rá,mert tudja h ha ő szeretné, és egyből "rohanok " a karjaiba. nemtudom már mire gondoljak, de ilyenért nem szakítok vele, annál jobban szeretjük egymást.
2011. jún. 25. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld kihúzni belőle! Ha szeret, akkor megfogja érteni, hogy te így őrlődsz és ad rá valami ésszerűbb választ!
2011. jún. 25. 16:03
 7/7 anonim válasza:

Nálunk is volt egy ilyen időszak. Sokat dolgozott, hazajött fáradt volt. Ezt megértettem, mert láttam, hogy enni is alig van ereje. Viszont amikor nem volt semmi dolga és mégsem "mászott rám", hát az... Én is úgy éreztem, hogy folyton csak én kezdeményezek (pedig azelőtt mindig ő jött) és ha én nem teszem, akkor akár egy hétig nincs semmi. Engem is nagyon bántott, jöttek a kétségek, hogy már nem tetszem neki, unalmas vagyok, esetleg a pózok unalmasak. A végén odáig jutottam, hogy félve bár, de arra gondoltam talán van valaki más. Sokszor próbáltam beszélni vele erről, de olyan cikinek éreztem. Olyan: "könyörgök, hogy végre megdugjanak" érzés volt. Aztán egyszer, mikor rájöttem, hogy a kapcsolat a bizalmon alapszik és neki elvileg mindent elmondhatok, leültünk beszélni. Ő meg csak nézett, hogy mégis h gondolhatok ilyeneket?! Azt mondta, egyszerűen csak élvezi, hogy rá mászok. Megbeszéltük, azóta minden rendben van, sőt!

Őszintén, egyenesen, világosan! Ha szeret változik. :)

2011. jún. 25. 16:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!