Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom egyszerűen nem megy el.!?
A párommal 7 hónapja vagyunk együtt, de kb csak másfél hónapja fekszünk le egymással. Én már mindent megpróbáltam de sehogy nem megy el. se orál se rendesen,se ha iszik, se józanon. Mindig addig csináljuk míg valamelyikünk el nem fárad.
Megkérdezem tőle, hogy mi van vagy csináljak valamit máshogy de mindig mondja hogy élvezi meg minden, meg hogy amikor elfárad azt mondja, hogy majdnem elment. De már kicsit hülyén érzem magam. Most nem tudom, nem akarja azt mondani hogy szarul csinálom, vagy ő nem tud ellazulni vagy mi van most?
Én nő vagyok, de szerintem nem stresszel, mert én tök lazán kezelem a dolgot előtte nem mondok semmi rosszat, hogy na most már elmész vagy valami. Mindig teljesen kedvesen normálisan elkezdjük addig csináljuk míg elfáradunk, kérdezem máshogy csináljam gyorsabban lassabban hogy mit szeretne én is mondogatom. stb stb.
Szóval én nem csinálok belőle nagy ügyes sőt kedvesen is "fogadom" szóval szerintem nem stresszel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!