Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi időbe telik az elélvezé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időbe telik az elélvezés külömbözö aktusoknál?

Figyelt kérdés

A kérdés alatt azt értem, hogy példúl, csak az orál szex mennyi időbe telik az elélvezés ? férfaknál,nőknél

És normál szex, petting, stb... ? :) írjatok többet.

Csak azért :) hogy ne e vagyok pocsék az ágyban vagy máshol.

2011. jún. 25. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha engem szopnak akkor 10-15 perc míg elmegyek!

Ha szeretkezünk és én tolom a lánynak akkor 5-10 perc!

Ha több pózt váltunk akkor pózonként 10-15 perc szokott lenni.

27/F

2011. jún. 25. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Korfüggő.

Ha 16 éves vagy,kábé 3 percig XD

2011. jún. 25. 13:05
 3/6 A kérdező kommentje:
nem 16. köszi válaszotokat.
2011. jún. 25. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:

A szó amit kerestél KÜLÖNBÖZŐ, például

mielőtt a szexel kezdenél foglalkozni nem ártana megtanulnod helyesen írni.

egyébként a kérdésedre a válasz: minden embernél más

2011. jún. 25. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsónak: addíg ne oktass senkit,amíg a szexszel szó nehézségeket okoz neked is XDD
2011. jún. 25. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy ha érdekel titeket !! akkor létezik olyan hogy multiorgazmus, a férfiak 20 kb ilyen, szóval meglehet tanulni, gyakorlással, hogy hogyan tud megakadályozni hogy "elmenj" és akár egy aktus közbe több orgazmust is érezzen, anélkül hogy "elmenjen" ez tényleg komoly dolog, és a nők is ilyenek, mivel többször tudnak elmenni, és mi is tudnánk, hogyha még fiatal korba, nem mosódott volna össze ez a két dolog, mivel a sperma kilövés az csak egy izom-összehúzódás következménye, van erről könyv is ! és nagyon érdemes elolvasni, és gyakorolni, olvastam benne, hogy volt olyan férfi is aki 16 !!-szor tudodt orgazmus érezni, anélkül hogy 'elment" volna :) egy kis jó tanács:)
2011. jún. 25. 13:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!