Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem ha kinyalnak?
Mindenkitől azt hallom, hogy milyen jó érzés, nincs is annál jobb. De én valamiért nem élvezem, ha kinyal a barátom.Fáj is talán kicsit. Lehet hogy durván csinálja? Vajon velem van a baj, vagy vele?
Köszi előre is a válaszokat!
Gyere én is kinyallak, és akkor már lesz viszonyitási alapod.
Lehet ,hogy én ügyesebben tudok nyalni
Na ugye , hogy nem mondtam hülyeséget, nem minden fiu tudja a nyalás technikáját, azt is meg kell tanulni.
DE még te magad sem tudod, hogy mit is vársz ela nyalás közben.
Nem hiába mondják, hogy a leszbik tudnak legjobban nyalni, mert tudják azt, hogy nekik is mi a jó
én sem élvezem... :) nem is szeretem ha csinálják, pedig a barátom jól csinálja, de akkor sem tudok tőle elmenni... nagy csalódás volt számomra mikor először csináltuk, azthittem milyen jó lesz, meg minden, de nem az volt amire számítottam... sok lány nem élvezi ha orálisan kényesztetik:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!