Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem ha kinyalnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem ha kinyalnak?

Figyelt kérdés

Mindenkitől azt hallom, hogy milyen jó érzés, nincs is annál jobb. De én valamiért nem élvezem, ha kinyal a barátom.Fáj is talán kicsit. Lehet hogy durván csinálja? Vajon velem van a baj, vagy vele?

Köszi előre is a válaszokat!

2011. jún. 25. 11:37
 1/8 anonim válasza:
23%
Hátha a palidnak akkora a szakálla hogy nem látni a száját akkor biztos fáj vagy ha még esetleg szőrős a nyelve,nem is kell ezen idegeskedni inkább te "Blow Job"-old neki nem lessz ilyen problémája mint neked ;)
2011. jún. 25. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
11%

Gyere én is kinyallak, és akkor már lesz viszonyitási alapod.

Lehet ,hogy én ügyesebben tudok nyalni

2011. jún. 25. 11:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy...
2011. jún. 25. 11:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nyalni tudni kell. Valószínűleg a barátod nem tud. Azt is meg kell tanulni, de mindenekelőtt neked magadnak azt, hogy neked odalent mi a jó. ezt pedig a kezeddel, és az ujjaiddal tudod kitapasztalni. szeretkezésnél pedig legyél egy kicsit határozott, és mondd el a barátodnak, hogy neked hogy esne jól, hogy csinálja. ha nem beszéled meg vele, nem is fogja tudni. Tudom, kényes, és kínos mindezt szavakba fogalmazni, és szemtől-szemben megbeszélni, de "néma gyereknek az anyja sem érti szavát"
2011. jún. 25. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na ugye , hogy nem mondtam hülyeséget, nem minden fiu tudja a nyalás technikáját, azt is meg kell tanulni.

DE még te magad sem tudod, hogy mit is vársz ela nyalás közben.

Nem hiába mondják, hogy a leszbik tudnak legjobban nyalni, mert tudják azt, hogy nekik is mi a jó

2011. jún. 25. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:
béna a srác, nem tud ráhangolni... gondolom. bár volt már olyan csajom, akinek egyszerűen tök érzéketlen volt a csiklója, ott sem fájt neki a dolog, csak a többiekhez képest azért nagyságrendekkel kevésbé élvezte. értsd: a többiek remegve mentek el (sokan többször is), ő meg ettől nem is tudott elmenni, csak töf-töfnél.
2011. jún. 25. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem tudsz lazítani. Az első pár alkalommal nálunk ez volt a gond. Pedig a párom jól csinálja!
2011. jún. 25. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:

én sem élvezem... :) nem is szeretem ha csinálják, pedig a barátom jól csinálja, de akkor sem tudok tőle elmenni... nagy csalódás volt számomra mikor először csináltuk, azthittem milyen jó lesz, meg minden, de nem az volt amire számítottam... sok lány nem élvezi ha orálisan kényesztetik:)

16L

2011. jún. 25. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!