Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez szadista hajlam vagy bi és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szadista hajlam vagy bi és szadó hajlam?

Figyelt kérdés
Egy ideje izgat, hogy egy srácot a barátnője előtt alázzak és kelljen sexelnie velem. Jegyzem meg nem voltam fiúval, de vonz, hogy olyat kelljen csinálnia vkinek, amit nem akar. Ha nem a barátnője előtt kell csinálnia, az is tetszik. Amúgy egy nagyon vékony srác vagyok. Lehet ezzel igazolnám magam, hogy én is elég férfi vagyok? Másnak is van ilyen vágya?
2011. jún. 25. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Vmi kissebbségi érzés lehet benne.
2011. jún. 25. 10:17
 2/4 kovpet ***** válasza:
75%
kis perverz... hát szabad ilyet? :)
2011. jún. 25. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez kissébségi komplexus.
2011. júl. 2. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez hasonló a cuckoldinghoz. Az legalábbis állhat nemcsak a csaj megdugásából, hanem konkrétan a barátja megalázásából is. Csak most ez az érem másik oldala, azaz a másik pasi szemszögéből nézve a történet, nem úgy, mint tegnap:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..

Amúgy a vékony testalkat nem kimondottan előnyös ehhez a művelethez, de ha legalább nagy farkad van, a kiszemeltnek pedig szánalmas, picike põcse, akkor még esetleg lehet működőképes és hatásos a dolog.

2011. júl. 2. 17:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!